Slika nije pronađena

Slavna manekenka jednom je objavom potpuno zbunila svoje obožavatelje. Zbunila ih je zato jer su mnog mislili kako se ne radi o slavnom modelu, već o popularnoj pjevačici Ariani Grande. Ubrzo nakon te objave, obožavatelji su svoje objave i komentare počeli stavljati na Twitter, a moramo priznati kako primjećujemo razliku između ove dvije poznate zvijezde.

Gigi Hadid je novim objavama na svojem Instagram profilu potpuno zbunila svoje fanove koji su mislili kako se radi o poznatoj pjevačici Ariani Grande, a ne o Gigi. Njezine slike gdje izgleda kao Ariana su prikupile više od 2 i pol milijuna lajkova, a u komentarima su neki napisali kako su zaista mislili da se radi o njoj. Ona na toj slici nosi visoki rep, po kojem je poznata Ariana, te šarolik i razigran kostim koji se sastoji od suknje, topa i sakoa, tako da i cijeli njezin outfit podsjeća na modnu kombinaciju koju bi sigurno isfurala Ariana Grande. Sličnost je očita na obje slike, a pogotovo na onoj gdje Gigi nosi sunčane naočale u obliku srca gdje je sličnost i više nego primjetna.

Osim na Instagramu, lavinu komentara o njihovoj sličnosti su objavili i na Twitteru, gdje se svi slažu u jednom, a to je da slavna pjevačica zaista jako sliči Ariani Grande. Neki su joj čak dali i novo ime kao kombinaciju oba imena ovih poznatih cura: 'Nije Ariana Grande i nije Gigi Hadid nego ARIRI GRANDID' – napisali su.

Drugi misle kako su Ariana Grande i Gigi Hadid sestre blizanke. Sličnosti su zaista uočljive, no ipak nismo sigurni da bi se moglo reći kako su ove dvije slavne djevojke blizanke, bez obzira na to koliko liče zbog te jedne fotke.

Pogledajte još:

Jesu li Gigi Hadid i Zayn Malik skroz gotovi ili su se pomirili? Izvor blizak paru progovorio o situaciji

Šiške nisu najomiljenija frizura, a može li ih profurati zgodna Gigi Hadid? Evo kako njoj stoje!

Ariana Grande ostavila fanove u suzama – na sladak je način odala počast preminulom bivšem

sličnosti Gigi Hadid Ariana Grande instagram

Još vijesti