Slika nije pronađena

Pjevačica želi podignuti svijest o mentalnom zdravlju i pokazati da ovakav oblik bolesti nije ni najmanja šala.

Ari je trenutno na Sweetener turneji s koje redovito na Instagram profilu objavljuje fotke i video zapise, a sa zadnjim je storyjem uzela pauzu od ovakvih objava kako bi se dotaknula jednog ozbiljnijeg problema – mentalnog zdravlja.

Među zabavnim storyjima sada se pojavila i slika koja prikazuje nekoliko skeniranih mozgova. Na prvoj slici dvije su slike mozga: prva prikazuje kako izgleda zdrav mozak, a druga kako izgleda mozak osobe koja ima PTSD (Posttraumatski stresni poremećaj),  a na drugoj je slici sken Arianinog mozga. Razlika između zdravog mozga i onog osobe koja ima PTSD je prilično vidljiva – ovaj drugi ima hrpu posvijetljenih dijelova. A upravo se to može vidjeti i na skenu njenog mozga. Kratko je iskomentirala na kraju storyja 'nije šala'.


Zbog čega je pjevačica morala ići na sken mozak, ne zna se, ali iskoristila je ovu sliku da podigne svijest o mentalnim bolestima. Te se teme dotaknula i u nedavnom intervjuu za britanski Vogue kada je priznala je da se i dalje bori s tjeskobom i PTSD-em od bombardiranja na njenom koncertu u Manchesteru, ali i da joj je teško s bilo kime pričati o toj noći.

Najavljeno je da će Ariana nastupiti na velikom glazbenom festivalu Coachella, a kako se približava taj nastup, ali i obljetnica terorističkog napada na njenom koncertu u Manchesteru, priznala je koliko i dalje taj događaj ima utjecaj na njen život, a ove fotke to samo i potvrđuju. Objavljivanjem ovih fotki, Ari se nada da će potaknuti svoje fanove da se otvore i porazgovaraju s nekime ako imaju velikih problema sa stresom i teškim situacijama u životu.


Foto: Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Ariana ima novu pjesmu i spot, a fanovi su uvjereni da im je otkrila jednu svoju tajnu! Pogledaj i poslušaj...

Istina je... Šećer i nezdrava hrana loše utječu na tvoje mentalno zdravlje – evo kako

Stanje mentalnog zdravlja je alarmantno – upoznajte pravo lice prosječnog srednjoškolca u Hrvatskoj

story ptsd mentalno zdravlje Ariana Grande instagram