Slika nije pronađena

Pjevačica je otvorila srce svojim fanovima i na Instagramu podijelila sve što joj je na srcu u emotivnoj objavi.

Na prvi se pogled čini da je Ariani Grande ova godina krenula odlično na poslovnom planu, ali u zadnjoj objavi na Instagramu podijelila je sa svojim pratiteljima dugačku poruku u kojoj je skroz otvorila srce. Samo što nije krenula na treću turneju 'Sweetener World Tour', a Ari se osjeća emocionalno. Zahvalila je fanovima što su uvijek uz nju i na svemu dobrom što joj se dogodilo u posljednje vrijeme.Uz crno bijeli selfie u vlastitom stilu, napisala je: 'Uskoro krećem na svoju treću turneju i uhvatili su me duboki osjećaji, a dobit ću uskoro i mengu pa... ovo će vjerojatno biti previše. Ali samo sam htjela reći koliko sam zahvalna na svom životu, na ljudima koji se nalaze u njemu, na usponima i padovima, na smijehu i boli, na glazbi i dugogodišnjim prijateljstvima koja sam stvorila (to se odnosi i na sve vas). Ne mogu sažeti sve što se dogodilo u proteklih nekoliko godina. Nisam sigurna ni gdje idem s ovom objavom, ali zahvalna sam što sam još uvijek ovdje. I vrlo uzbuđena što ću vas sve vidjeti. Vjerojatno ću puno plakati.

Prije nekoliko mjeseci rekla sam svom timu da nisam u dovoljno dobrom stanju za turneju, niti za posao. Prijatelji moji, vi i glazba ste mi spasili život i okrenuli sve. Još uvijek se oporavljam, ali osjećam se puno lakše i mislim da slijede bolja vremena. Hvala bogu što radimo ovo. Ne mogu zamisliti što bih drugo radila i želim da znate koliko sam vam zahvalna. U svakom slučaju, sada ću se ići fokusirati da završim ovaj show za vas i maknut će se kratko s moba (koliko se vas želi kladiti da neću izdržati ni jedan dan) da ne upropastim sva iznenađenja. Hvala vam. Za sve. Jako sam i vječno zahvalna. Život je divlja vožnja. Ali vaša ljubav i glazba ga čine posebnim. Volim vas.'

Nažalost, Ari za sada nije najavila da će u okviru ove turneje posjetiti Hrvatsku, ali možda je još uvijek moguće da doda neki datum za europski dio turneje.

Foto: Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Ariana još jednom ulazi u povijest - oborila je rekord koji nitko drugi nije mogao već 55 godina

Pjesma za bivše – Ariana Grande ima novi hit koji je izazvao pomutnju na Internetu

[MUST WATCH] Ari je u novom spotu u ljubavnom trokutu s dobro nam poznatim glumcem iz Riverdalea!

fanovi zahvala post Ariana Grande instagram

Još vijesti