Slika nije pronađena

Čestitke Ariani stižu sa svih strana i to nikako ne bez razlog. Prije samo nekoliko dana pomela je konkurenciju na dodjeli glazbenih nagrada VMA, a oduševila je i nastupom s Lady Gagom, a sada je postavila rekord za povijest na Instagramu.

Ari je već neko vrijeme najpraćenija ženska osoba na Instagramu, a sada je postavila novi rekord, jer kao da ovo nije bilo dovoljno. Sa svojih 200 milijuna pratitelja, postala je prva ženska osoba na ovoj društvenoj mreži koja je došla do ovako velikog broja pratitelja. Prva muška osoba koja je dosegla ovu ogromnu brojku od 200 milijuna pratitelja je Christiano Ronaldo, iako njega sada prati već 237 milijuna ljudi.

Nema sumnje da je samo pitanje vremena kada će dostići Christiana! A do tada, može uživati u svojoj tituli prve (i za sada jedine) ženske osobe s preko 200 milijuna pratitelja. Iza Ari, najpraćenije cure na ovoj društvenoj mreži su Kylie Jenner sa 193 milijuna pratitelja i Selena Gomez sa 190 milijuna. Tako blizu, a tako daleko.

Čestitke joj stižu sa svih strana: 'Čestitam svojoj prijateljici Ariani Grande na 200 milijuna pratitelja. Ti si kraljica. Ponesi tu krunu',  napisala joj je Lady Gaga.

Foto: Instagram printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Ariana Grande ili Karla Lucija? Rekreirala je fotke Ariane – uspješno ili totalni fejl?

Htjela ih je ismijati, ali sada svi ismijavaju nju: Domaća 'Instagram influencerica' se baš osramotila

Kylie više nije kraljica Instagrama – zarađivala je najviše po objavi, ali sada ju je pretekao netko neočekivan

Ariana Grande instagram rekord pratitelji