Slika nije pronađena

Nije joj trebalo dugo da vidi komentar i odgovori na njega. Nije štedjela na riječima, a iskoristila je priliku da ovom fanu, i svima ostalima koji sumnjaju u njene vokalne sposobnosti, očita lekciju.

Nije neobično da na nastupima poznati izvođači ne pjevaju uživo, već na playback, pogotovo oni čiji su koncerti pravi mali show. Tako je i po izlasku videa s jednog od Arianinog nastupa gdje je pjevala pjesmu 'Breathin' jedan fan optužio pjevačicu da ne pjeva uživo. Napisao je da zvuči kao autotune i da vjerojatno nije riječ o pjevanju uživo. Iako je priznao da misli kako je Ari dobra pjevačica, da ima lijep glas i super pjesme, ali da ovo jednostavno ne zvuči kao da pjeva uživo.



Grande nije dobro primila ovu optužbu, pogotovo zbog toga što kako ona tvrdi, nije uopće istina. U komentaru mu je 'očitala bukvicu' i svi su ostali oduševljeni njenim odgovorom. 'naw, s dužnim poštovanjem, mogla bih ovo izvesti u tvom dnevnom boravku, bez miksanja zvuka ili bilo kakve druge pomoći. Mogla bih to napraviti na Broadwayu (i jesam). Mogu to napraviti pod tušem. To je moj dar/razlog zašto sam ovdje. Po jednoj večeri otpjevam 30+ pjesama. Svaku riječ. Tako ja to radim. Pusti me da sjajim', napisala je.

Nema šale s Ari i njenim pjevanjem! Nakon ovoga više sigurno nikome neće ni pasti na pamet da je optuži za pjevanje na playback.

Foto: YouTube printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Ariana je objavila novu pjesmu i spot, ali fanove je više zanimalo nešto drugo – potencijalni dečko

FaceApp je poharao i celebrity svijet! Morate vidjeti kako će Cole Sprouse i Ariana izgledati za 50 godina

Tko je najpopularniji celeb na Instagramu? Broj pratitelja nije bio presudan ovog puta...

Optužba pjevanje fan playback Ariana Grande instagram

Još vijesti