Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner rođendan - 2 Kylie Jenner rođendan - 3 +3 Kylie Jenner rođendan - 1

Baš zato što uvijek nosi neke wow stvari koje ostave dojam, malo je čudno da je za proslavu rođendana odabrala nešto tako jednostavno. Je li to znak da postaje ozbiljnija? Ili je haljina i dalje top?

Možeš li vjerovati da Kylie već ima 25 godina? Ni mi! Jučer je proslavila svoj rođendan i naravno da je imala fensi party. Nije čak izostao ni vatromet! Podijelila je nekoliko fotki na Instagramu, a ono što je odmah zapelo u oči je outfit koji je nosila. S obzirom da nas uvijek sve šokira, nekad ugodno, a nekada baš i ne, svojim modnim odabirima, za rođendan je bilo očekivano da će imati nešto wow. Međutim, pojavila se u prilično jednostavnoj šljokičastoj haljini. Iako je haljina predivna i napravila je dobar posao u naglašavanju oblina, što je Kylie vjerojatno i ciljala, nekako smo očekivali da će biti nešto bombastično i puno više.

Kylie Jenner Uspio ju je jako naživcirati: Kylie Jenner se na Instagramu svađala s pratiteljem

Podijelila je i na TikToku kako joj je izgledalo rođendansko jutro s njenom omiljenom ženskom ekipom.

 

@kyliejenner

its my birthdayyyyyy 💕🦋🦋

♬ original sound - Kylie Jenner

 

Haljinu koju je nosila, možeš vidjeti u galeriji iznad, a uz outfit, podijelila je i nekoliko fotografija sa svog prvog rođendana! Preslatko! Sada kada si vidjela haljinu, koji je tvoj sud? Je li apsolutno predivna ili si očekivala nešto više od Kylie? Reci nam svoje mišljenje u anketi!

Je li Kylie pogodila u sridu ovom haljinom ili razočarala?

Ukupno glasova:

Bez obzira na outfit, čini se da se Kylie jako dobro provela i da je to bio itekako fensi rođendan, iako nitko od obitelji nije htio otkriti gdje ga je to točno proslavila.

Camila Cabello s novim dečkom Camila Cabello ima novog dečka – uhvaćeni u pusicama i držanju za ruke [FOTO]

Kylie Jenner 25. rođendan foto što je nosila haljina outfit Moda

Još vijesti