Slika nije pronađena

Svi su se iznenadili zašto Hailey nosi sunčane naočale na Met Gali, a neki tvrde da je to bilo kako bi sakrila da je plakala. U jednom je trenu čak bilo vidljivo i da ju Justin tješi. Sada se zna i razlog zašto je Hailey bila tužna.

Hailey i Justin su pokrenuli pravu dramu kada su se pojavili na crvenom tepihu. Osim što je zbog malo pogrešne geste ispalo da žele poručiti da je Hailey trudna, što se ipak pokazalo da nije istina, sada se saznalo za još jednu situaciju sa crvenog tepiha. Hailey zapravo nije planirala nositi sunčane naočale, ali ih je u zadnji tren stavila da sakrije da je plače! Čak je uhvaćen i kratki klip gdje ju Justin tješi i govori 'nemoj plakati, nemoj plakati'. A što se dogodilo da je rasplakalo Hailey? Zna se i to!

Kada su došli na tepih i krenuli hodati prema fotografima i prošetati crvenim tepihom, hrpa je ljudi počela vikati 'Selena'. Iako su Bieberovi već 3 godine u braku, fanovi još uvijek nisu preboljeli Selenu. Naravno da ih je Hailey čula i rasplakala se. Zamisli da ti s dečkom šećeš gradom, a njegovi prijatelji počnu vikati ime njegove bivše.

@returnofbizzle

so disrespectful. he loves her sm. #AEJeansHaveFun #justinbieber #KeepItRealMeals #haileybieber #foryoupage #jailey #foryou #belieber #bieber #metgala

original sound - Sam Arrow

Iako je između Selene i Justina kraj već odavno, on je oženjen, ona ne želi imati ništa s njim, fanovi to izgleda nisu prihvatili. Čak je i sama Selena već puno puta javno držala govore u kojima govori svojim fanovima da ne napadaju nikoga u njeno ime i da ne odobrava hejt prema drugim ženama, i da nema smisla da mrze Hailey. Ali svejedno su to opet napravili. Iako se Hailey pokušava ne osvrtati na takve komentare, u nekim situacijama je ipak teško praviti se da ju nisu pogodili.

Pogledajte još:

Poza Justina i Hailey potaknula glasine: Fanovi su uvjereni da su htjeli otkriti veliku sretnu vijest

Kako je Kim Kardashian izgledala ispod 'maske' na Met Gali? I s kim je došla? Jer ne, ovo nije Kanye!

Camila otkrila što je napravila prije prvog spoja sa Shawnom – 'Toliko sam nervozna da ne mogu izdržati'

Justin Bieber Selena Gomez hailey bieber met gala 2021

Još vijesti