Slika nije pronađena

Do sada se na storyje moglo reagirati jedino tako da pošalješ privatnu poruku osobi. Bilo da reagiraš emojijem ili porukom, u oba je slučaju išto u DM osobi čiji je story. Sada dolazi nova opcija.

Od toliko novosti koje se najavljuju za Instagram, ovo je jedna koja će se sigurno svima svidjeti i koju će svi koristiti. Do sada je bilo moguće na nečiji story reagirati isključivo tako da toj osobi pošalješ privatnu poruku. Jer čak i kada si reagirala samo nekim emojijem, i dalje je Instagram to poslao kao poruku. Sada su najavili da dolazi opcija zbog koje će reagiranje na storyje biti bolje i jednostavnije za sve, piše Elite Daily. Kako se ljudima ne bi DM zatrpavao ovakvim porukama, uvodi se lajkanje storyja, koje neće dolaziti kao poruka. Dodatna super stvar vezana uz ovu opciju je da lajkove neće vidjeti drugi ljudi koji pogledaju story, već samo njegov vlasnik. Dakle, i dalje sve ostaje jako privatno.

Ova opcija dolazi sigurno 2022. godine, a kako bi ti se pojavila, pazi da ti aplikacija bude updejtana. Lajkanje objava će biti jednostavno za koristiti, vidjet ćeš kada ti se pojavi srčeko kao opcija reagiranja dok gledaš nečiji story. To će biti to. Sve drugo ostaje isto i ako ćeš htjeti reagirati na bilo koji drugi način, poslat će se poruka korisniku, kao i do sada. Ovo je super opcija koja će sigurno biti non stop korištena. Jer puno puta vidimo neki dobar story, ali nam je glupo reagirati na način da osobi pošaljemo poruku.  

Pogledajte još:

Instagram testira novu opciju koja se nikome neće svidjeti – žele uvesti mjesečnu pretplatu

Koja ženska osoba ima najviše pratitelja na Instagramu? Došlo je do promjene na tronu - evo tko je prvi

Postoji novi način za poslati nekome poruku na Instagramu – imaš li ga i ti već?

story reagiranje na storyje novost lajkanje storyja instagram

Još vijesti