Slika nije pronađena

Ovo će ti upaliti samo jednom, zato pazi. Kada tu foru jednom napraviš, drugi put više nitko neće pasti na nju. Ali iskoristi ju na pravi način i saznat ćeš koliko je onaj dečko s kojim se pratiš na Instagramu stvarno zainteresiran.

Je li ovo malo podlo? Da. Hoće li ti dati odgovor na pitanje je li stvarno zainteresiran za tebe ili ti samo gleda storyje jer gleda i svačije ostale? Hoće. Najbolje bi bilo da mu se javiš i pokreneš razgovor, ali znamo da to nećeš napraviti, pa evo druge opcije. Bilo da se radi o bivšem dečku s kojim se i dalje pratiš na Instagramu, nekome s kim se povremeno čuješ ili koga znaš iz viđenja, a stalno ti sve lajka, no nikako da se javi, ovako ćeš saznati koliko ga zanimaš. Treba ti neka dobra fotka za story, recimo buket cvijeća, stol postavljen za dvije osobe, nešto što izgleda kao da si s nekime na dejtu. Dodaj neki slatki natpis ili gif i ono najvažnije – anketu.

Nećeš postaviti nikakvo pitanje, samo ćeš ju iskoristiti da u desni kvadratić za odgovor napišeš natpis kao da si tagirala nekoga (@nečijeime). Kada anketu pomakneš skroz lijevo na story, vidjet će se samo ta desna kućica s natpisom i izgledat će kao da si nekoga tagirala, a ne kao da je u pitanju anketa. I kada ga objaviš, svatko tko će htjeti znati s kime si ti to, kliknut će na ime, a pošto je anketa, tebi će se pokazati da je osoba kliknula. I tako ćeš saznati je li zainteresiran ili si mu još samo jedan story u nizu. Moramo priznati da je ovo jedan od dosjetljivijih trikova za koji smo ikada čuli, dečko koji ga je podijelio na TikToku razmišlja na nekoj drugoj razini.

Pogledajte još:

Kako napraviti upečatljiv story na Instagramu? Djevojka podijelila trik i oduševila mnoge

Kako na Insta storyjima koristiti slova kakva nitko drugi nema? Postoji jedan trik za koji zna malo ljudi

Istina ili mit: Otkriva li popis ljudi koji su ti gledali Insta story informaciju tko ti najviše 'stalka' profil?

story provjeri koga zanimaš hack instagram

Još vijesti