Little Mix

Kada se naprave voštane figure celebova, ono što prvo gledamo je koliko su realne i koliko dobro izgledaju – jer nekada to bude pravi horor. Ovog puta nije problem u tome kako voštane figure izgledaju već nešto sasvim drugo.

Bilo je i vrijeme da cure iz Little Mixa dobiju svoje voštane figure
u londonskom muzeju Madam Tussauds, koji je jedan od najpoznatijih muzeja na svijetu. Ono što je sve iznenadilo kada su voštane figure otkrivene je koliko su jako dobro i realistično napravljene. Nekih drugih celebova izgledaju jako loše i fejk, ali ove cura iz Little Mixa – top. Poza u kojoj su ih napravili ti je vjerojatno poznata jer se radi o sceni iz njihovog spota 'Bounce Back'.

Međutim, sve je zasjenila objava jedne od članica grupe, Leigh – Anne, koja je privukla pažnju fanova i pokrenula dramu. Na Insta storyjima se išla pohvaliti o ovom uspjehu, ALI s fotki koje je objavila je izrezala Jesy. Iako je ona prije nekog vremena napustila Little Mix, svejedno su i nju uključili u postavu kada su radili voštane figure jer ipak je godinama bila dio grupe i ne bi imalo smisla da nije i njena figura tu.

Objava Leigh Anne na storyju

Foto: Instagram – leighannepinnock

Fanovima je odmah zapelo za oko da je izrezala Jesy i krenuli su ju vrijeđati i govoriti da je bezobrazna.

Drugi su istaknuli i da nitko ne zna pozadinu priče i da je možda Jesy tražila da ju se ne uključuje u objave jer ipak više nije dio grupe i čak je i javno jednom rekla da ne želi da ju se više povezuje uz Little Mix.

Što ti misliš, je li okej da ju je Leigh – Anne izrezala ili ju je ipak trebala ostaviti?

Pogledajte još:

Dvije članice Little Mixa objavile velike vijesti i promjene u svojim životima – hoće li ih to razdvojiti?

Članica Little Mixa otkrila da je zamalo počinila samoubojstvo – sve zbog zlih online trolova

Lily iz 'Moderne obitelji' više nije mala curica kakve je se sjećamo – fanove iznenadilo koliko je odrasla

drama voštane figure Little Mix