Slika nije pronađena

Sljedeći tjedan sprema se veliko iznenađenje za fanove One Directiona. Iako se grupa raspala, fanovi su ostali. Ove godine dečki slave 10. godišnjicu od osnivanja 1D-a i zato su pripremili iznenađenja, a sada znamo nešto više o tome.

Nagađanja o tome hoće li dečko napraviti za 10. godišnjicu postojanja One Directiona ili neće tu su već mjesecima. Neki su uvjereni da hoće, drugi nisu baš sigurni da će se tako nešto dogoditi. Sada je stigla i službena potvrda da se sprema puno toga i da slavlje kreće sljedeći tjedan.

Simon Jones PR koja zastupa 1D otkrila je da fanove očekuje puno različitih sadržaja kako bi se što posebnije proslavila godišnjica. 23. lipnja, sljedeći tjedan u četvrtak, fanovi će moći uživati u '10 Years of One Direction' web stranici, kreiranoj posebno za ovu priliku. Stranica će biti vremenska crta koja će omogućiti da se vratiš u prošlost sve do osnivanja benda. Bit će tu puno toga iz arhive, od glazbenih spotova, nastupa u emisijama, videa koji pokazuju što se događalo iza scene i nekih sadržaja koji do sada još nisu bili prikazani.

Bit će tu i poseban video za godišnjicu koji će pokazati sve najveće trenutke njihove karijere, ali i njihov odnos s fanovima. Bit će i glazbe i mixtapeova s kojima će se fanovi moći 'igrati'. Nažalost, svi koji su se veselili novoj glazbi ili mogućim nastupima, to za sada nije u planu, što je i očekivano s obzirom na situaciju u svijetu.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Tinseltown

M.T.

Pogledajte još:

Liam se izbrbljao: Sprema li One Direction okupljanje za 10. godišnjicu i kakvo? Čak i Zayn?

Fanovi One Directiona puni emocija – Louis Tomlinson u novom spotu komentirao svoju bivšu grupu

Liam je otkrio da su se on i jedan član One Directiona opako hejtali dok su bili u grupi

Proslava 10. godišnjica okupljanje slavlje one direction

Još vijesti