Slika nije pronađena

Svako toliko se nagađa da bi se dečki mogli ponovno okupiti, ali nikada to ne bude potvrđeno i službeno. Osim sada. Liam je slučajno otkrio informacije, a fanovi ne mogu vjerovati.

Ove godine (23. srpnja) jedan od najpopularnijih boy bendova svih vremena imat će 10. godišnjicu postojanja, iako zapravo već nekoliko godina ne postoje. Kada se bend raspao, brojni su fanovi ostali razočarani i tužni. Ako je ikada postojala nada da će se to promijeniti i da će petorka nastupiti zajedno- to je sada. Liam Payne je otkrio za britanski The Sun da se u zadnje vrijeme, uoči 10. godišnjice benda, dosta čuje s bivšim kolegama iz benda. Iako nije smio puno otkriti, ispričao je da postoji nekoliko stvari na kojima rade i koje pokušavaju realizirati.



Fanovi su poludjeli od sreće jer ovako nešto čekaju već godinama. Krenula su istraživanja koliko je ovako nešto stvarno i moguće, s obzirom da je Zayn napustio grupu prije svih i nije ostao u kontaktu s ostalima. Sada su ostala četvorka zapratila Zayna na Twitteru i Instagramu, nakon što su ga svi otpratili još 2015. kada je krenula drama nakon što ih je napustio. Osim praćenja na Twitteru, neki su primijetili i da se njihova službena stranica ponovno aktivirala. A i sam Liam Payne je ranije ovog mjeseca otkrio da planiraju nešto za godišnjicu. Ponovno okupljanje je spomenuo i Harry. Izvori bliski dečkima otkrivaju i da rade na novoj glazbi, što znači da nas uskoro možda čeka i novi singl?



Službena potvrda ponovnog okupljanja još nije stigla, ne zna se na što je točno Liam mislio kada je rekao da spremaju nešto posebno, ali nešto se sasvim sigurno događa. Hoće li izaći nova glazba? Turneja? Koncert? Što ti misliš?

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - JStone

M.T.

Pogledajte još:

Fanovi One Directiona puni emocija – Louis Tomlinson u novom spotu komentirao svoju bivšu grupu

Liam Payne otkriva tko je bio najbolji pjevač One Directiona – slažeš li se s njim?

Tko je napisao Bieberov hit 'Baby' ili 'Little Things' od 1D-a? Šokirat će te tko su autori ovih 16 hitova

okupljanje one direction Liam Payne 10. godišnjica

Još vijesti