Slika nije pronađena

Nije tajna na D'Amelio obitelj već neko vrijeme radi na snimanju svog obiteljskog reality showa po uzora na Kardashiane, a sada je napokon izašao trailer i možemo vidjeti kako će to izgledati. Kardashiani 2.0.

Charli i Dixie su nam svima dobro poznate s TikToka, YouTubea i drugih društvenih mreža, a Dixie i kao pjevačica. I njihovi su roditelji uvijek tu negdje u blizini i u fokusu. Nije im problem pokazivati se pred kamerama i pokazivati svoj život pa ne čudi da su svi zajedno, obiteljski, krenuli sa snimanjem realityja 'The D'Amelio Show'. O ovome se priča već neko vrijeme, a sada su podijelili i trailer koji pokazuje kako će sve izgledati. Imaju zajednički obiteljski TikTok s 15 milijuna pratitelja, a i svaki član zasebno ima nekoliko milijuna pratitelja, što garantira interes za show.

Ljudi uvijek žele zaviriti iza scene i baciti oko u svakodnevicu poznatih koje prate, zato su reality showovi koji prate neku poznatu osobu uvijek toliko uspješni. 'The D'Amelio Show' dolazi baš u pravo vrijeme, kada je najpoznatiji reality, onaj Kardashian obitelji, na svom kraju i gotov sa snimanjima zauvijek. Baš kao i Kris Jenner, i Marc i Heidi D'Amelio navigiraju novostečenu slavu svoje djece.

Trailer je premijerno prikazan jučer na 'MTV Movie & TV Awards: Unscripted', ali još se uvijek ne zna kada točno kreće s emitiranjem reality.

Pogledajte još:

Charli i Dixie D'Amelio na udaru kritika nakon zadnjeg videa – nazivaju ih 'nezahvalnima' i gube pratitelje

Charli D'Amelio otvoreno o tome kakav je osjećaj svaki se dan sretati s hejtanjem na internetu

Tko je Charli D'Amelio? Donosimo ti 16 činjenica o najpopularnijoj TikTokerici na svijetu

reality show d'amelio obitelj Kardashiani

Još vijesti