Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 2 +5 Kylie Jenner - 3

Ukoliko do sada netko još nije čuo, ali slavne osobe i influenceri ne izgledaju u stvarnom životu onako kako izgledaju na društvenim mrežama. Svi stavljaju filtere i uređuju fotke! A ovo je samo još jedan dokaz toga.

Volimo se uspoređivati s izgledom slavnih koje vidimo na društvenim mrežama. Baš kao što i ti voliš na fotkama koje objaviš izgledati najbolje moguće, tako to vole i oni. Uredit će se, staviti koji filter i nekada si malo i promijeniti izgled. Toga trebaš biti itekako svjesna i ne bi se trebala uspoređivati s uređenom verzijom njih. Nekada niti ne znamo kako oni to zapravo izgledaju, ali svako toliko možeš vidjeti da netko objavi njihove fotke na kojima nisu ni malo uređeni.

Wonka Ako si i ti zaljubljena u dečka Kylie Jenner: 8 super filmova u kojima glumi Timothee Chalamet

Sada je tako netko objavio fotke Kylie Jenner. Kylie je na Tjednu mode u Parizu i izgleda divno! Nosi lijepe kreacije i sva je totalno uređena i besprijekorna.

 

 

To su slike kakve inače možeš vidjeti na internetu. Ima i jedna koja nije toliko laskava i koju će Kris Jenner htjeti ukloniti s interneta što je prije moguće. Evo kako to izgleda lice od Kylie kada nije uređeno.

Vidi joj se tekstura na licu i da joj koža nije tako savršeno glatka kako se čini. I u tome nema ništa loše – jer ovo je realna koža. Nekima na ovoj fotki izgleda i puno starije. Kada se uspoređuješ s Kylie, ovo je ono kako Kylie zapravo izgleda i s čim bi se onda trebala uspoređivati. Nije loše što tako izgleda, samo se nekada trebamo podsjetiti da ono što vidimo na društvenim mrežama nije realnost, a ovo je i tvoj podsjetnik za danas.

Kylie Jenner Isplivala stara Kyliena slika iz srednje škole, komentatori nemilosrdni:„Izgledaš kao tetka“

Kylie Jenner Kardashiani kako izglead bez filtera bez photoshopa u realnosti lice kylie jenner društvene mreže vs. realnost

Još vijesti