Kardashianke

Na društvenim mrežama i u svom realityju uvijek izgledaju kao da su drage, pristojne i dobre. A jesu li takve zapravo i kada kamere ne snimaju? Evo kakve su zapravo Kardashian sestre kao osobe.

Ukoliko si gledala ranije sezone realityja „Keeping Up With the Kardashians“ ili već dulje pratiš ove poznate sestre, vjerojatno znaš da su na početku karijere imale nekoliko svojih dućana s odjećom pod nazivom Dash. Htjele su to pretvoriti u lanac dućana, ali u nekom je trenutku ideja propala i sestre su se počele baviti svaka svojim poslovnim carstvom.

Kardashian sestre KVIZ: Koliko dobro poznaješ Kardashiane?

Jedna cura koja je u to vrijeme radila za njih u dućanu Dash, sada je otkrila kakve su zapravo Kardashian sestre. Imala ih je priliku bolje upoznati kao zaposlenik i imati interakcije s njima – i nije baš o svakoj imala riječi hvale. Njen je video eksplodirao i u manje od tjedan dana ga je pogledalo preko milijun ljudi. Sve nas uvijek zanima kakve su slavne osobe kada se ugase kamere. A evo kakve su Kardashian sestre!

 

@cyndycastr0 I worked at #DASH #kardashians #realitytv #kuwtk #kourtneyandkhloetakemiami #miami ♬ original sound - Cyndy Castro

 

Za Kim je imala riječi hvale i rekla je da je bila jako draga kada su se prvi put upoznale. Nije djelovala kao netko tko je pun sebe i umišljen. To je bilo u razdoblju kada su Kim i Kanyje već bili par i kada je njena popularnost već skočila. Rekla je da je Kim super kao osoba i da je imala ugodne razgovore s njom. Nije se prema ovoj curi odnosila kao prema nekom ispod sebe samo zato što radi za nju.

 

 

Khloe je malo drugačija priča. Iskustvo s njom nije bilo tako pozitivno kao s Kim, ali nije bilo ni skroz loše. Iako je skroz u redu što je Khloe uvijek upozoravala zaposlenike kada rade nešto pogrešno, jer to joj je i posao, nije u redu način na koji je to radila. Ova je cura ispričala da je takve stvari znala ljudima reći na toliko grozan način da su se znali rasplakati. No, izuzev toga, u drugim je situacijama bila draga.

 

 

Kourtney je bila najgora. Rekla je da ona uopće nije bila draga, ni malo! Pravila se da je iznad njih, svojih zaposlenika, i to do te mjere da nije htjela niti pričati s njima, čak ih nije niti htjela pozdraviti s „dobro jutro“ kada je znala doći u dućan. Ako joj je nešto smetalo nije im to rekla direktno nego se uvijek odmah požalila sestrama ili menadžerima. Ona joj je ostala u najgorem sjećanju. Ipak, spomenula je da je moguće da se Kourtney od tada promijenila i da više nije takva.

Kim Kardashian Kim Kardashian ima više glumačkog iskustva nego što misliš – evo gdje je sve do sada glumila

Kardashiani kardashian sestre Kim khloe kortney kakve su kao osobe zaposlenica otkrila koja je kardashian sestra draga koja je kardashian sestra grozna

Još vijesti