Slika nije pronađena

Iako se suradnja Justina s DJ Khaledom, Chance the Rapperom i Quavom na YouTubeu pojavila prije 3 dana, ima već preko 20 milijuna pregleda te skoro milijun lajkova!

Ono što nam je zapelo za oko (osim samog spota koji je pravo malo remek-djelo), jest i Justinov tekst u pjesmi. Postoji li uopće osoba koja ne zna za zaruke novog power couplea, Justina i Hailey Baldwin?

Skupa su tek nešto više od dva mjeseca, ali izgleda da je riječ o pravoj ljubavi, zato što se par odlučio obvezati tako što će se uskoro i vjenčati. Ipak, ako pratiš celebrity scenu, znaš da je Justin do nedavno bio u vezi sa Selenom, a Hailey sa Shawnom.

Iako veza između Hailey i Shawn nije nikada potvrđena, kad su se zajedno pojavili na Met Gali, bili smo poprilično sigurni da je to prava stvar. Kratko nakon toga su oboje u odvojenim intervjuima izjavili da su single, a zatim je Hailey prohodala s Justinom i ostalo je povijest.


Mislili smo da su Justin i Hailey počeli vezu nakon prekida sa Shawnom, no zbog onoga što Justin kaže u novoj pjesmi, nismo više toliko sigurni u to.

Naime, dio lyricsa ide ovako: 'You stick out of the crowd, baby, it's a no-brainer
It ain't that hard to choose

A.Š.

Pročitaj još:

Pravi ulov – znate li koliko je 'težak' Justin Bieber? Mi smo se iznenadili!

OMG Justin Bieber se zaručio? Pogledajte prsten na ruci Hailey i pročitajte objave koje potvrđuju priču!

Prvi put u javnosti zajedno – na Met Gali službeno potvrđene dvije ljubavi o kojima se šuškalo mjesecima!

Him or me, be for real, baby, it's a no-brainer'

Što bi na hrvatskom otprilike značilo: 'Ti se ističeš u gomili, dušo, ne moraš previše razmišljati o tome
nije toliko teško odabrati
on ili ja, budi ozbiljna, ne moraš previše razmišljati o tome'


Očito pjeva o Hailey ('you stick out of the crowd'), a pitanje je tko je taj drugi dečko ('him or me')? Mi bismo rekli da se radi o Shawnu, no kako to nikada nije bilo potvrđeno, možda je tu u igri i treća osoba?

Mi smo cijelo vrijeme mislili da je Justin bio taj koji je na kraju birao između Selene i Hailey (budući da je s obje imao prošlost), no na kraju je Hailey ta koja je birala... Što reći nego da nas zanima tko je treći dečko i da se nadamo da ćemo jednom to i saznati!Foto: Instagram/Profimedia/Screenshot

Justin Bieber Shawn Mendes Hailey Baldwin LJubavni trokut

Još vijesti