Slika nije pronađena
Ni u svijetu slavnih nisu svi jednako uspješni u vođenju profila na društvenim mrežama, ali za ove koji su zauzeli mjesto u top 10 to se ne može reći. Oni su najbolji od najboljih – apsolutni kraljevi i kraljice Instagrama.

Oni su:


1. Selena Gomez
– sa 141 milijun pratitelja na Instagramu, uvjerljivo je zauzela prvo mjesto. Svoj uspjeh duguje stalnom radu, novim zanimljivim projektima i povremenom prikazivanju sebe kao obične curke (okej, osim što je miljenica cijelog svijeta pa i Hollywooda).


2. Cristiano Ronaldo – osim što je već godinama proglašavan najboljim i najseksi nogometašem, Christiano je i kralj Instača. Ima 140 milijuna pratitelja i defo je i najpopularniji nogometaš (ikad!).


3. Ariana Grande – za njezinu popularnost u posljednje vrijeme zaslužne su i zaruke s Peteom Davidsonom i novi album Sweetener na kojem je i pjesma nazvana po njemu. I, nažalost, napad u Manchesteru. Trenutno broji 126 milijuna followera.

4. Beyoncé – Queen B rastura već godinama. Fotke u trudnoći, fotke s djecom, fotke s nastupa... brojne njezine fotke su oborile brojne rekorde. Ima preko 117 milijuna pratitelja.5. Kim Kardashian – još uvijek ima više pratitelja (116.6 milijuna) od svoje mlađe sestre Kylie, iako joj je predala titulu najutjecajnije članice Kardashian-Jenner klana i najutjecajnije osobe na društvenim mrežama. Gola Kim povremeno sruši Internet u sklopu promocije svojih KKW proizvoda i jako rijetko pokaže svoju ljudsk(ij)u stranu.6. Dwayne 'The Rock' Johnson – često ga na Instaču vidimo u ulozi uzornog tate, muža i strastvenog vježbača. A proglašen je i najseksepilnijim muškarcem na svijetu u 2016. godini. Ovaj glumac na IG ima 114.1 milijuna pratitelja.7. Kylie Jenner – na svakoj objavi na Instagramu, Facebooku ili Twitteru zaradi milijun dolara i vlasnica je najvrjednijih profila. U posljednje vrijeme najčešće rastura s fotkama Stormi ili promovira Kylie Cosmetics kolekcije. Ima 114 milijuna followera.8. Taylor Swift – iako svoju privatnu stranu krije 'kao zmija noge', očito jako intrigira. Prije godinu dana je izbrisala sav sadržaj sa svih svojih profila i počela isponova, uoči izlaska novog albuma Reputation. Njezine mačke također su pomalo zaslužne za impozantnu brojku od 111.6 milijuna pratitelja.9. Justin Bieber – Belieberi su oduvijek bili najjača fan grupa pa nas ne čudi što se našao na ovom popisu. Dosta otvoren po pitanju pokazivanja privatnoga, skupio je 102.4 milijuna pratitelja koji jedva čekaju da čuju kada će se vjenčati s Hailey Baldwin.10. Neymar – drugi nogometaš na ovom popisu broji 101.7 milijuna pratitelja na Instagramu. Svojim posljednjim transferom iz Barcelone u PSG je jedan od najkontroverznijih i najskupljih u povijesti.


Foto: Instagram/Screenshot/Profimedia

M.Z.

Provjeri još...

One su (očito) najljepše – cure koje su ove godine vladale Instagramom

Ovo su najlajkanije fotke na Instagramu u 2017. - jesi li i ti stisnula LIKE?

Najpopularniji kućni ljubimci na Instagramu – oni imaju više followera od vas i nas (zajedno)!

profili celebrity instagram najpopularniji Popis