Slika nije pronađena

Komentari koji naglašavaju da ne bi ni znali da je to Kim Kardashian da nisu vidjeli fotku na njenom Insta profilu zasjenili su najavu nove kolekcije i odličan make up inspiriran 90-ima.

Na Kim Kardashian i njenim objavama na Instagramu su uvijek uprte sve oči, a kada je jučer objavila promo fotku za svoju novu kolekciju šminke nikome nije mogla promaknuti činjenica da Kim uopće ne izgleda kao Kim. Lice je promijenjeno do neprepoznatljivosti, a koliko god da je za to zaslužna šminka, veću je ulogu imao Photoshop. I nitko nije impresioniran. Da vidite ovu fotku, bi li pogodili iz prvog pokušaja tko je na njoj?


Usne su joj veće nego inače, nos tanji, ispod oka joj se pojavio madež, oči su joj bliže nego inače, a ni crte lica nisu ostale u potpunosti kakve ima u stvarnosti, a sve to su joj i dali do znanja i pratitelji u komentarima. 'Jesam li ja jedini koji Kim na prvu nije prepoznao?' - zapitao se samo jedan od gomile. Neki su primijetili i sličnost između nje i poznate pokojne r&b pjevačice Aaliyahe.


Naglasili su joj u komentarima da ne zaboravi kako je ona (Kim) bjelkinja i napali je zbog previše potamnjene kože i imitiranja izgleda Aaliyahe.

Za Kim nije neobično da malo uredi svoje fotke prije objave, ali ovako velike promjene nisu nikome baš dobro sjele, osim možda Paris Hilton, koja joj je u komentaru uz emoticone vatre pokazala što misli o izgledu.

Foto: Instagram/ Instagram printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Ariana je objavila novu pjesmu i spot, ali fanove je više zanimalo nešto drugo – potencijalni dečko

Je li to još jedna drama s Jamesom Charlesom na vidiku? Nikako da se smire strasti

[WTF?!] Nisu u rodu, ali su isti! Fanovi skužili da ovaj glumac i ova glumica izgledaju identično

objava photoshop instagram kim kardashian uređivanje fotki

Još vijesti