Slika nije pronađena

Ako ste strpljivo čekali da Billie Eilish izbaci novi hit, onda imate sreće jer je Billie taman objavila svoju novu pjesmu 'Everything I Wanted', a neki su imali još jedan razlog više za sreću.

Dok su svi čekali najnoviju pjesmu, jedna je obožavateljica Billie Eilish dobila nešto čak i bolje od novog hita: Jaknu ravno iz Billinog ormara! Obožavateljica koja se zove Arleth pronašla je jaknu kad je odlučila posjetiti second hand dućan u L.A.-u. Poruka u džepu dokazuje da je neonska vjetrovka nekoć pripadala upravo Billie. U poruci je pisalo: 'Ostani toplo, Billie!' uz srce i nadimak drugog njezinog obožavatelja na Instagramu. Arleth je na Instagramu pronašla fotke nekoga po imenu Donnie kako poklanja baš tu jaknu Billie.


Arleth je na Twitteru detaljnije otkrila kako je sve to izgledalo, napisavši: 'Dakle, bila sam u L.A.-u, u shoppingu u second handu s rođakinjom. Ona je našla jaknu i odlučila ju kupiti, a unutar nje bila je bilješka. Našla sam momka na Instagramu, a na fotki sam vidjela njega kako daje jaknu Billie. Dao je... ovu jaknu... BILLIE EILISH'.Izgleda da se Donnie uhvatio za njezine tweetove jer joj je odgovorio: 'O to sam ja!!! @billieeilish Tužan sam što te jakna nikad nije zagrijala'.


Ali Arleth ga je uvjeravala da ona dobro iskorištava jaknu: 'Omg. Baš mi je žao, ali barem mene grije, lol! @billieeilish daj @Donnie_Gloede ulaznice ili nešto slično da mu nadoknadiš ovo', odgovorila mu je. Billie još nije komentirala aferu #jacketgate, ali nema sumnje da je imala najbolje namjere kad je jaknu proslijedila dalje.

Foto: YouTube Screenshot/ Twitter/ Twitter Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Billie kaže da je njezina fudbalerka bila totalna nesreća: 'Netko mi je bojao kosu i skurio polovicu!'

Fan je ukrao prsten Billie Eilish tijekom koncerta – nećeš vjerovati što se sljedeće dogodilo!

Najnovija teorija zavjere! Fanovi Billie Eilish uvjereni su da je ona pripadnica iluminata, evo zašto...

poruka obožavatelj jakna vijest fan instagram twitter billie eilish

Još vijesti