Slika nije pronađena

Poznato je da slavni često posežu za alkoholom i drogom, a oni koji puše `vutru` uvijek tvrde da je to bezopasno te da je to njihov način opuštanja.

Neki od njih su sami priznali da često puše marihuanu dok su druge snimili paparazzi, a svatko od njih ima svoje objašnjenje i razloge. Dok gotovo svi znaju da Miley Cyrus i Rihanna vole 'duvati', a neke zvijezde s ovog popisa su nas iznenadile.

Evo koje face ti nikako ne bi trebale poslužiti kao primjer:

Natalie Portman

Iako sada više nije neki `stoner`, glumica je priznala da je pušila puno marihuane tijekom fakulteta. Mnogi su se iznenadili priznanjem lijepe Natalie jer uvijek djeluje nekako `nevino` i plaho.Jennifer Lawrence

Pretpostavljamo da mlada glumica često zna zapaliti džoint jer je jednom prilikom izjavila da je pušila travu netom prije dodijele Oscara. Osim toga, postoje paparazzi fotke dok Jen puši travu na svojoj terasi uz čašu vina.Rihanna

Ako samo bacite oko na pjevačičin Instagram zamijetit ćete da je ondje dosta fotki na kojima ona puši travu. RiRi je više puta rekla da voli marihuanu i da ju redovito puši što znači da to uopće ne skriva.


Madonna

Osim što znamo da je Madonna konzumirala različite droge tijekom života pa nekoliko puta imala i neke skandale u vezi toga, ona puši travu redovito. Pjevačica je priznala da puši i ne bježi od toga.


Miley Cyrus

Miley je poznata po pjevanju, ulozi Hanne Montane i po tome što puši hrpu trave. Ona sama kaže da voli pušiti, a baš kao i RiRin, i njen je Instagram pun fotki na kojima puši. Bez obzira na to radi li se o bongu ili o džointu, Miley ih redovito ima u ruci.


Kristen Stewart

Glumica je davno rekla da ju nije briga tko će ju osuđivati zato što puši travu, a postoji paparazzo fotka na kojoj s prijateljem puši travu iz lulice.


Zayn Malik

Javnost je bila šokirana kada je procurila snimka iz busa na kojoj dečki iz One Directiona puše travu, a obožavateljima je najviše za oko zapeo Zayn. Tko zna, možda je mladi Britanac zato i otišao iz grupe.
Joseph Gordon – Levitt

Glumac tvrdi da je pušio dosta trave tijekom srednje škole, a sada više ne puši nego zapali tek nekad u društvu prijatelja.


Lady Gaga
Pjevačica tvrdi kako voli zapaliti marihuanu dok piše pjesme te da ju to inspirira. Nekako se nitko  nije začudio kada je to izjavila.

Foto: Instagram/Youtube/Getty/Twitter

I.P.


Pročitajte još:

Uhvaćeni u zločinu: celebovi koji su snimljeni dok konzumiraju drogu

Niste ni znali: celebovi koji su bili na odvikavanju

Hrvatskim tinejdžerima je marihuana lako dostupna, a većina ju smatra drogom


slavne face koje puše travu trava Marihuana