Slika nije pronađena

U posljednje vrijeme sve se više govori o pušenju marihuane i legalizaciji medicinske marihuane. Dok jedni tvrde da hrvatsko gospodarstvo i turizam ovise o legalizaciji kanabisa općenito, drugi smatraju da će pušenje `marice` odvesti Hrvate u propast droge.

Ni liječnici se ne mogu do kraja složiti je li marihuana droga ili ne. Dokazano je da pomaže ljudima oboljelima od raka i sličnih teških bolesti te od nje ima koristi gotovo svaka grana u medicini. No, prema zakonu nema rasprave- marihuana jest droga.


Smatrali je drogom ili ne- ova tema uvijek uzburka vatru i povede raspravu. Uživatelji marihuane uvijek navode primjer Nizozemske i Amsterdama kao nečega što bi hrvatsko gospodarstvo i turizam trebalo prigrliti. Oni koji su protiv pušenja marihuane uvijek navode negativne posljedice konzumiranja `zelenila`.


Nedavno istraživanje pokazalo je da velik broj srednjoškolaca  u Hrvatskoj pije i puši cigarete, a postavlja se pitanje: puše li hrvatski tinejdžeri travu te koliko su informirani o njoj?

Ispuni anonimnu anketu i pomozi nam otkriti kakvo je stanje između tinejdžera i pušenja marihuane u Hrvatskoj:


anketa Marihuana kanabis tinejdžeri

Još vijesti