Slika nije pronađena

Chiara je rodila u Los Angelesu, što su roditelji namjerno tempirali tako da beba odmah ima dvojno državljanstvo. Jedna od zanimljivosti je da je njihova doktorica ona koja je pratila i Kylie Jenner kroz njenu trudnoću!


Radosnu vijest su i ona i njen zaručnik, talijanski pjevač Fedez, jučer objavili na Instagramu s nekoliko simboličnih fotografija. Maleni Leo, odmilja Leoncino, došao je na ovaj svijet čak tri tjedna ranije, što ni ne čudi s obzirom na probleme koje je Chiara imala posljednjih tjedana trudnoće.

 Oni koji prate Chiaru znaju da i inače gotovo pa sve dijeli s cijelim svijetom, pa smo tako bili uz nju i cijelu njenu trudnoću, te smo i mi nestrpljivo očekivali dan kada će se Leoncino roditi! Sigurni smo da će maleni Leo, baš kao i njegovi roditelji, uskoro zavladati društvenim mrežama. Talijanski mediji su već i ranije prozvali ovu novopečenu obitelj talijanskom 'kraljevskom' obitelji. Moramo priznati da Chiara zaista uvijek izgleda kao princeza, a ništa manje ne očekujemo niti od Lea!

Foto: Instagram

A.Š.

Pročitaj još:


Preslatka: Kylie Jenner se odvažila i pokazala lice svoje kćerkice! FOTO

Potvrđena vijesti: U obitelj Bieber stiže malena beba!

Preslatka je! Kim Kardashian objavila prvu fotografiju malene Chicago

Trudnoća beba Chiara Ferragni fedez