Plišane igračke cijena

Mislimo da su već svi sada vrlo dobro svjesni koliko su bogate obitelji Kardashian i Jenner, ali nam one često ponovo dokažu tu činjenicu kao da se u nju nismo uvjerili već mali milijun puta! Isto to je opet sada napravila Kylie i to samo s jednom fotkom na Instagramu. 

Kylie Jenner je početkom veljače ponovo postala mama, a nedavno smo pisali o tome kako su se ona i Travis ipak predomislili oko imena svojeg djeteta te da ime Wolf, koje je bilo prvo odabrano, više nije u igri. Tu novost je obznanila preko storyja na Instagramu, a sada je novom objavom ponovo zainteresirala neke od svojih obožavatelja. Naime, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se nalaze tri plišane igračke, za koje se pretpostavlja da su namijenjene novoj pridošlici u obitelji, čije ime još uvijek nije poznato.

 

@jackiethemenace #greenscreen #wolfwebster #bankrupt #paymycollegetuition #fyp ♬ original sound - kardashianicon

 

No, jednu djevojku je posebno zainteresirala jedna stvar oko tih plišanih igračaka, a to je koja je njihova cijena. Tako je otkrila da prva plišana igračka, u obliku medvjedića, stoji čak 635 dolara, što je skoro 4400 kuna. Taj medvjedić je zaista skup, ali cijena drugog ga definitivno premašuje – radi se o vrtoglavih 2030 dolara, odnosno skoro 14 000 kuna! Osim njega, saznala je i za cijenu posljednje plišane igračke, koja je također u obliku medvjedića i ta je definitivno pobijedila sve prethodne.

objava kylie jenner Kylie Jenner otkrila da se Wolf ipak više ne zove tako – promijenili su ime svom sinu

Radi se o 20 550 dolara, što je u kunama otprilike oko 140 tisuća. Moramo priznati kako Kylie zaista ne štedi na svojoj djeci, što nije loše, ali ove cijene su zaista previsoke, pogotovo zato jer su u pitanju obične plišane igračke, samo s vrtoglavo visokim cijenama.

Slika nije pronađena Fanovi su uvjereni da je Kris Jenner slučajno otkrila ime nove Kardashian bebe

Kylie Jenner beba plišane igračke Cijena

Još vijesti