Slika nije pronađena

Pričao je o puno osobnih i privatnih stvari, od toga kako se borio s mentalnim zdravljem i suicidalnim mislima, što ga je spasilo i kakve ima planove za budućnost. Fanovima je posebno jedna izjava zapela za oko.

Na Amazon Primeu je izašao dokumentarac 'Justin Bieber: Our World' – i naravno da su svi odmah morali baciti oko. Pogotovo zato što je Justin u njemu otvorio dušu i pričao o stvarima o kojima inače ne bi. Spomenuo je da se dugo vremena borio sa suicidalnim mislima, ali da ga je brak s Hailey spasio. Još jedna, zanimljivija, sitnica koju je spomenuo, a koja je sve ostavila iznenađene je kada je pričao o tome da su on i Hailey spremni za sljedeći korak u svom odnosu. Da, to znači upravo ono što misliš, Hailey i Justin su spremni za bebu!



Izgleda da poza u kojoj su se fotkali na crvenom tepihu Met Gale, kada je stavio ruku na Haileyin trbuh, ipak nije bila bezveze. Možda nije Hailey trudna ovog trena, ali to je bio hint da rade na tome i da je to nešto što žele i što im je trenutno jedna od ciljeva.

Pričao je o svojem uspjehu kao vrlo mlade osobe i odrastanju pred kamerama, kao i koliko je to imala utjecaja na njegovo mentalno zdravlje. Iako je dokumentarac trenutno dostupan samo na Amazon Primeu, samo je pitanje vremena kada će biti dostupan i na YouTubeu ili drugim stranicama za besplatno gledanje filmova i serija.

Pogledajte još:

Kako će izgledati Stormi kada odraste? Spojila je lica Kylie i Travisa – evo rezultata

Poza Justina i Hailey potaknula glasine: Fanovi su uvjereni da su htjeli otkriti veliku sretnu vijest

Otkrivanje celebrityja koji su radili dosta plastičnih operacija – ali su toliko dobre da ih nismo skužili

beba justin i hailey bieber trudna justin bieber: our world

Još vijesti