Slika nije pronađena

Shawn Mendes i Camila Cabello zajedno su izdali drugi singl 'Señorita'. Fanovi su prepoznali intenzivnu kemiju između ova dva pop pjevača i BFF-a.

Shawn Mendes i Camila Cabello zajedno zagrijavaju top ljestvice svojom novom pjesmom i videom, 'Señorita'. Obožavatelji su jedva dočekali još jedan duet od njihove prve suradnje 2015. godine na pjesmi 'I Know What You Did Last Summer'. Ove dvije pop zvijezde već duže vrijeme zadirkuju obožavatelje o mogućoj suradnji, a svi njihovi snovi su se ostvarili kada su Shawn i Camila objavili novu pjesmu i glazbeni spot.

via GIPHY


Naravno, zabava se nije zaustavila tu i Shawn je objavio i novi 'behind the scenes' video koji prikazuje njih tijekom proba i tijekom snimanja prvih dijelova videa. Obožavatelji si nisu mogli pomoći, a da ne polude zbog njihovih plesnih proba, što je uključivalo i ne tako zabavan događaj za Camilu kad ju ju je slučajno pustio da padne na pod tijekom vježbanja koreografije. 'Ovo je moja najgora noćna mora – to da moram plesati', rekao je Shawn.


Ostatak videa bio je ispunjen vrućim trenucima između dva BFF-a dok su snimali scene u spavaćoj sobi i klubu. Čak i uz njihovu ludu kemiju, čini se kao da su samo BFF-ovi dok su se šalili s drugima tijekom snimanja i pokušavali zadržati ozbiljan izraz lica tijekom nekih scena. 'Ne gledaj me. Gledaj dolje', rekla je Camila dok su se pripremali za jednu scenu.Ovaj video je samo prvi dio njihovog 'behind the scenes' serijala, a fanovi su već gladni drugog dijela. Do tada pogledajte prvi videozapis u nastavku...Foto: YouTube Screenshot/ YouTube/ Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

Ovako izgleda top lista 20 najboljih i najkreativnijih glazbenih spotova izašlih ove godine

LOL Otkrijte kako se Internet ruga skoro svim izvođačima s Eurovizije – ovo se ne propušta!

Ponekad je teško shvatiti tko pjeva koji stih! Singl 'I Don't Care' je službeno objavljen

iza_kulisa behind the scenes video youtube Glazbeni video Shawn Mendes Camila Cabello Senorita

Još vijesti