Slika nije pronađena

Fanovi odavno sumnjaju da bi Shawn Mendes i Camila Cabello mogli biti više od prijatelja, a njihova nedavna suradnja na glazbenom spotu za pjesmu 'Señorita' zasigurno nije učinila ništa kako bi ugušila tu glasinu.

Stvari su se još više zagrijale tijekom 4. srpnja, kad su Shawn i Camila uočeni kako se drže za ruke. Prema ET Canada, viđeni su kako se drže za ruke u zapadnom Hollywoodu, a izvor je ispričao kako su bili 'vrlo bliski' dok su u četvrtak navečer hodali prema Shawnovom domu.


Iako je uvijek izvore dobro uzeti s rezervom, postoje i neki fotografski dokazi, iako su pomalo mutni. Osim toga, drugi fanovi misle da su vidjeli Shawna i Camilu na zabavi na bazenu te su objavili Instagram Story koji je postao hit na društvenim medijima.


Nije iznenađenje to što su zbog svega toga fanovi pomalo poludjeli. Uzbuđenje zbog moguće veze Shawna i Camile je na vrhuncu. Emocionalne reakcije kretale su se od zahvalnog do dramatičnog, a jedan je obožavatelj zaključio da je glazbeni spot 'Señorita' čudotvoran.


Kao i uvijek, jedini ljudi koji mogu potvrditi to jesu li Shawn i Camila zapravo zajedno su Shawn i Camila. Držanje za ruke, druženje na zabavi na bazenu, pletenje kose i dijeljenje romantičnih trenutaka na ekranu mogu biti dokaz veze, ali također znamo da prijateljstvo ovo dvoje pjevača traje već jako dugo pa je njihova bliskost prirodna. Na kraju, morat ćete čekati i vidjeti hoće li odlučiti pojasniti status svog odnosa, a do tada svi možemo samo poželjeti ovako iskreno prijateljstvo poput njihovog.
Foto: YouTube Screenshot/ Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

Tužna vijest za sve fanove Disney serija i filmova – 20-godišnji glumac Cameron Boyce pronađen mrtav

[OMG] Influencerici otpala SVA kosa tijekom javljanja uživo! Saznaj zašto...

Srpska youtuberica snimila glazbeni spot – skupila milijun pogleda, ali nitko nije impresioniran

veza ljubav vijest zabava Shawn Mendes Camila Cabello

Još vijesti