Slika nije pronađena

Stvari se doista zagrijavaju između Shawna Mendesa i Camile Cabello. Dva puta su viđeni tijekom vikenda, unatoč činjenici da je Shawn negirao da je s njom u vezi samo tjedan dana ranije.

Sada je, međutim, teško zanijekati glasine, budući da je ovaj glazbeni par ovaj put uhvaćen tijekom ljubakanja, što je Shamiline obožavatelje posvuda onesvijestilo. Njihov zajednički vikend dolazi samo tjedan dana nakon proslave 4. srpnja, koja je uključivala i druženje na zabavi, odlazak na Shawnova dva koncerta, boravak vani do četiri ujutro i kupovinu kuće s obitelji Mendes. Unatoč svemu ovome, Shawn je i dalje imao hrabrosti poricati da dejta Camilu.


Svašta novoga se može saznati unutar samo tjedan dana. Par je bio viđen zajedno u petak i subotu tijekom vikenda, a uhvaćeni su kako se ljube u oba navrata. Prema riječima očevidaca u kafiću u kojem su uočeni u petak, njih dvoje 'izgledali su poput para'. Izvor je rekao za Us Weekly: 'Mogli ste ih vidjeti kako se ljube za stolom. Izgledali su vrlo zaneseni jedno drugime. Shawn i Camila podijelili su palačinke. Nakon toga počeli su se ljubiti. Držao je ruku oko nje, čavrljali su – nisu se previše smijali, ali izgledali su zaljubljeno'.

via GIPHY


Par je proveo neko vrijeme u San Fransisco, budući da je Shawn imao dva koncerta u tom području tijekom vikenda. Sljedeći put, njegova turneja ga vodi u Utah, tako da je nejasno hoće li Camila nastaviti pratiti svog potencijalnog dragog diljem zemlje.


Foto: YouTube Screenshot/ Twitter/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

'Ovo je moja najgora noćna mora' - Shawn Mendesov 'iza kulisa' video otkrit će vam kako zaista izgleda snimanje spota

Shawn Mendes je upravo otkrio tko je njegov celebrity crush – i ne, nije Camila Cabello!

Jesu li Shawn i Camila ipak zajedno? Fanovi su ih uhvatili na djelu i podijelili to sa svijetom

veza ljubav ljubljenje vijest zabava Shawn Mendes Camila Cabello

Još vijesti