Slika nije pronađena
Ovog vikenda nema razloga da se ludo ne zabaviš, doživiš nešto novo, a pritom ne potrošiš ni kune. Evo koje smo aktivnosti izdvojile za tebe - na tebi je samo da odabereš što ti se od ovoga najviše sviđa.

Priznajemo, često kad vidimo cijene najradije poželimo ostati doma, ali nemoj da ti ovaj vikend prođe na isti način. Zaboravi na skupe izlaske, ovaj vikend super se zabavi, i to potpuno besplatno. Evo kako je to moguće, a da usput ne potrošiš džeparac.

via GIPHY


Pa krenimo...

1. Istraži što se događa u tvojoj okolici
Na internetu sad već možeš bez problema saznati što će se ovog vikenda događati u tvom mjestu. Koncert na otvorenom, neka manifestacija ili druženje super su način kako provesti vikend.

2. Vožnja biciklom uvijek je dobar izbor
Umjesto da moliš starce da te voze u grad, zašto ne provozaš bicikl? Ne samo da je besplatno, nego je i zdravo. Vožnja na svježem zraku dobro će ti doći, a možeš se provozati i sa svojim društvom.

via GIPHY3. Isprobaj nešto drugačije - planinari!
Ako ove vrućine želiš zamijeniti nešto nižim temperaturama, planinarenje je idealno za tebe. Usudi se krenuti u malu avanturu, a uz to sa sobom možeš povesti koga god želiš.

via GIPHY4. Uputi se u svoju lokalnu knjižnicu
Voliš čitati? Knjige su uvijek u modi, a čitanje nam nikad neće dosaditi. S obzirom na to, ako se ovog vikenda želiš opustiti, a opet pobjeći od svojih doma – knjižnica je super mjesto za to. Osim toga, još jedan plus je i taj što te čitanje u knjižnici ništa  neće koštati.

via GIPHY


5. Vikend na plaži s društvom
Ako imaš sreće da živiš na moru ili si još na ljetnim praznicima, ne moraš se dvoumiti. Plaža je mjesto gdje MORAŠ provesti vikend, ništa te ne košta, a kome ljepše nego tebi? #ljubomornismo

via GIPHY


Još malo i počinje škola pa zašto ovaj vikend ne bi iskoristila za to da isprobaš nešto novo? Ako nikad dosad nisi imala priliku okušati se u nekoj od ovih stvari (ili više njih), možda je sad vrijeme da napokon probaš.

Foto: Pexels/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

NOVO ISTRAŽIVANJE Tinejdžerima fkt nije lako – vikend je prekratak, a preko tjedna se samo umore

Jesi li kao većina – što ćeš raditi ovog vikenda?

Riješi kviz i saznaj – s kime bi trebala ići van ovog vikenda?

vikend ideje za provod besplatno

Još vijesti