Slika nije pronađena

Ideš u srednju školu? Uz to putuješ vlakom do škole? Sada možeš iskoristiti mogućnost koju nude Hrvatske željeznice – besplatan put gdje god želiš unutar Hrvatske!

Učenicima srednjih škola uz kupljenu sufinanciranu mjesečnu kartu, HŽ Putnički prijevoz omogućava besplatan prijevoz s pojedinačnim kartama na bilo kojoj relaciji na području RH tijekom školske godine 2019./2020.

Kako bi ostvarili pojedinačno besplatno putovanje, učenici na blagajni moraju predočiti sufinanciranu kartu za tekući mjesec na temelju koje će im biti izdana pojedinačna karta za odabranu relaciju. U mjesecu srpnju i kolovozu 2020. učenici koji su tijekom školske godine koristili navedeni sufinancirani prijevoz (najmanje 8 mjeseci) ostvaruju 75% popusta na mjesečne karte na relaciji na kojoj su putovali tijekom školske godine te besplatna putovanja na bilo kojoj relaciji na području RH.

via GIPHY


Karte se izdaju na blagajnama, a učenici mogu putovati u 2. razredu svih vlakova (uz naplatu  rezervacijske karte u iznosu od 8,00 kuna u vlakovima u kojima je rezervacija sjedala obavezna). Ponuda vrijedi do 31. kolovoza 2020.

Foto: Giphy/ Pexels

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

[ANKETA] U škole se uvodi predmet Srpski jezik i kultura – bi li išli na njega?

Učitelj kaznio djevojčicu jer se igrala s kosom – ali ovakve se kazne inače ne susreću

Srednjoškolci s ovog područja dobivat će svaki mjesec 150 kuna za financiranje obroka u školi!

putovanje Učenici vlak besplatno srednja škola

Još vijesti