Slika nije pronađena

Nažalost, ne možeš pogledati sve što ima na Netflixu, ali možeš neke od velikih uspješnica poput filma 'Bird Box' ili serije 'Stranger Things'. Saznaj kako i što se sve nudi u ovoj besplatnoj opciji.

Ako neko vrijeme već razmišljaš o tome da si napraviš račun na Netflixu, ali nikako da to i napraviš jer ne želiš davati novce za to ili misliš da je većina sadržaja bezveze, sada možeš isprobati streamanje serija i filmova besplatno. Netflix je predstavio 'Watch Free' stranicu na kojoj su za sada postavili svojih 6 popularnih serija i 4 filma, koja svi mogu gledati besplatno. Radi se o naslovima koji su u zadnjih godinu dana bili jako gledani i uspješni. Nisu otkrili hoće li dodavati na ovu stranicu još besplatnih naslova, ali nekako sumnjamo, jer ne bi bilo fer prema onima koji plaćaju. Serije su stavili samo prvu epizodu prve sezone, odlično za sve one koji ih još nisu pogledali, a nisu ni sigurni bi li im se svidjele. Ovo je dobar način za to provjeriti.

Ovaj besplatan dodatak nije moguće naći putem Netflix aplikacije već moraš otići direktno na sljedeću stranicu: Netflix.com/watch-free
Dostupna je gledateljima diljem svijeta, gdje god se nalazili. Ne trebaš se ulogirati niti upisivati nikakve podatke, samo otići na stranicu i odabrati što želiš gledati. U ponudu su stavili sljedeće hit naslove. Od serija tu je Stranger Things, Elite, When They See Us, Grace & Frankie, Love is Blind i Our Planet. Od filmova ćeš pak pronaći: Murder Mystery, Bird Box, The Two Popes i Boss Baby: Back in Business.

Ne zna se koliko će dugo biti moguće pogledati sve ovo, zato nemoj čekati i iskoristi vikend!

Foto: Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Filmovi koji će ti zaliječiti slomljeno srce: 8 filmova za pogledati nakon prekida s dečkom

Hoće li 3. nastavak filma 'The Kissing Booth' biti ljubavna priča ili nešto drugačije tematike? Redatelj je otkrio...

Slatki i cheesy teen film pun plesa: Stigla je Netflixova verzija filma 'Step Up' – trebaš li ga pogledati?

serija besplatno Netflix film gledanje filmova

Još vijesti