Slika nije pronađena

Dečki su i inače jednostavniji – ne vole složene konstrukcije, dobro je poznato da im ne ide multitasking i nisu baš skloni slanju, pa čak ni odgovaranju na neke emojije.

Ionako ne vjerujemo da bi vam palo na pamet da svojoj simpi pošaljete dijamantni prsten ili vulkanski pozdrav, sigurno ste barem nekoliko puta u dopkanju stisnuli kakicu ili plačućeg smajlija.

Drugi puta nemojte ništa od toga jer dečki na to jednostavno ne odgovaraju.


Umjesto navedenog, slobodno upotrijebi poljubac, dva srca, ili smajlić sa srcima umjesto očiju. Na to će ti rado odgovoriti, kao i na OK znak prstiju.Iako mi cure rado šaljemo i emojije s jezicima svih vrsta, dečki odgovaraju samo na dva: onog koji namiguje na jedno oko ili ima zatvorene oči, a jezik isplažen.

Jedan od najpopularnijih još je onaj koji plače od smijeha, a dečki rado koriste i one koji: se zlobno smješkaju, pokazuju iscrpljenost, olakšanje ili okrenutog smajlića.I dečki i cure rado koriste mudre majmune, ali različite – dečki preferiraju Mizaru koji pokriva oči i ne vidi zlo, a cure još i Iwazaru koji pokriva svoja usta i ne govori zlo.


I nemojte se iznenaditi kad vam pošalju ružu i to vole. Dakle, emojiji koje dečki vole primiti i slati su:


Foto: We Heart It/Apple by Hanna/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

Pazi kako se dopkaš - saznaj što emojiji koje šalješ govore o tebi

Možete li pogoditi o kojim filmovima je riječ prema ovim emojijima?

Mogli bi vas uvaliti u nevolju: ovi emojiji se koriste kao simboli seksualnih pojmova

Smajlići Emoji emotikoni

Još vijesti