Novi emojiji

Novi emojiji će nam uskoro biti dostupni! Dolaze neki predobro koje ćemo sigurno stalno koristiti, a biti će dostupni kod najnovijeg ažuriranja sustava Androida ili iOS-a!

Nedavno je bio održan Svjetski dan emotikona. Upravo zbog njegovog obilježavanja, Emojipedia je objavila popis novih emojija koji nas tek čekaju i to s novim sustavom pod oznakom 15.0 za Androis i iOS uređaje. U tom novom izdanju ćemo dobiti samo 31 emoji, što predstavlja veliku razliku u odnosu na sustav 14.0 koji ih je imao čak više od 100!

Novi emojiji

No, možemo se zadovoljiti i s ovima koje ćemo ipak dobiti jer su neki od njih prefora pa smo sigurni da će biti u svakodnevnoj upotrebi. Tako da će u tom novom paketu pristići i srca u novim bojama, a u pitanju su ružičasta, siva i baby plava. Osim srca, novi emoji, za kojeg pretpostavljamo da će biti najpopularniji, je onaj kojem se trese lice, a osim njega tu su i emoji magarca, češlja za kosu, meduze, Wi-Fi oznake i mnogi drugi. Iako su neki razočarani jer ih manje, sigurni smo da će svi biti iskoristivi, a pogotovo srca u novim bojama koje čekamo već jako dugo! Svi ovi emojiji bi trebali biti dostupni od rujna tako da im se radujemo.

Slika nije pronađena Nije svejedno šalješ li plavo srce, crveno ili ono sa šljokicama – saznaj što TOČNO znači koji emoji srca

Slika nije pronađena Dosadili su ti emojiji koje stalno koristiš? Možeš nabaviti nove ili ih izraditi sama i to na nekoliko načina

Emoji emojiji emotikoni novi emojiji srca u novim bojama dopisivanje

Još vijesti