Slika nije pronađena

Redovito izdvajamo vaša najčitanija pitanja i odgovore kako bismo vas uputili na ono najzanimljivije u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori' , a radimo to kako bi vam omogućili mjesto gdje možete dobiti ili dati nekome savjet ili mišljenje vezano uz neki problem ili općenito pitanje.

Tražile ste savjete od dečkiju vezano uz izgled i veze, a bilo je i onih koji su zbunjeni u tim vezama i nisu sigurni sviđa li im se istinski ta osoba s kojom jesu ili možda ipak nije baš tako. Također, dijelili ste si savjete vezano uz knjige koje čitate i koje vas tjeraju na razmišljanje. U nastavku donosimo najčitanija pitanja i neke od vaših odgovora na njih.

1. Pitanje za dečke

Ciao svima. Dakle ima jedna stvar koja me zanima. Naime, imam 18 godina i visoka sam samo 150 cm i imam oko 46 kg. Nisam premršava samo sam skroz sitne građe. Da naglasim, ja sam skroz zadovoljna svojim izgledom i svojom 'visinom'. Svaki put kad bi mi se netko svidio i kad bi prešlo malo granicu prijateljstva, odbili bi me jer je problem moja visina. I tako svaki put... Uvijek kažu te spike kao da izgledam kao dijete i da bi se krivo osjećali sa mnom. Je li to zbog nečeg drugog pa se izvlače na to ili je zbilja problem moja visina? To mi je reklo oko tri ili četiri njih tijekom ovih godina ako bi se zbližila s njima. Bi li vama smetalo da vam je cura tako sitnija? Biste li bili u vezi ili cura mora bit višlja?

Neki od vaših odgovora:

MikeXXL: Meni osobno ne bi smetalo, baš zato što i sam nisam previše visok (171 cm). Pusti ove što kažu da si preniska, kad tad ćeš naći nekog kome tvoja visina ne predstavlja problem. Najbitnije je da si ti zadovoljna svojim izgledom i da te ne diraju tuđa mišljenja!

Medonja: Glupost, zašto bi smetalo??? Pa pogledaj košarkaše i njihove žene, razlika je po 40 cm. Meni je to turbo slatko!

LoveYourself99: Nisam dečko, ali imam potrebu napisati komentar. Osobno poznajem curu (16 god - 2002. godište) koja već dvije godine ne raste, a visoka je 145 cm i pronašla je dečka s kojim je već godinu dana u vezi, a on je prosječne muške visine. Prije njega je također imala nekoliko veza, velikom broju ljudi je slatko to što je niska. Vjerojatno nailaziš na pogrešne dečke, ali gledaj to s pozitivnije strane, bolje da su otišli oni koji gledaju samo izgled jer ostavili su te slobodnu za nekog tko će te zavoljeti baš takvu kakva jesi i bit ćeš sigurna da te taj netko uistinu voli.


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


2. Zbunjena sam

Imam dečka i u vezi smo skoro dva tjedna. Kad sam s njim puna sam osjećaja, ludo sam zaljubljena, kad se dopisujem također, i kad razmišljam o njemu. No, dođu trenuci u kojima mislim da mi se ne sviđa i da bi trebali prekinuti. Što vi mislite?

Neki od vaših odgovora:

Medonja: Pa u vezi s nekim UVIJEK imaš hrpu stvari zbog kojih si zaljubljena u nekoga i sviđa ti se, ali ima malo stvari koje ti se ne sviđaju. Ne znam što ti se to ne sviđa jer nisi bila baš jasna, to moraš sama skužiti jel' nešto ozbiljno loše s njim - viče na tebe, vrijeđa te, tuče, ogovara, pretjerano je ljubomoran, radi nešto protuzakonito... - ili su to sitnice - mljacka, srče dok jede, kopa nos, čudno se smije, bla bla bla.

Leona97: Dajte prestanite više s tim vezama od tjedan i dva tjedna.

Queen12: Tako ne bi trebala razmišljati, ako ga ne voliš nemoj ga zavlačiti.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


3. Knjiga

Trebala bih preporuku za neku dobru knjigu. Nešto životno, s dobrom i čvrstom poukom. Ono kad ju pročitaš da si pod dojmom i da te natjera na razmišljanje, na promjene. Bila bih vam vrlo zahvalna na objavi ovoga i na svakom odgovoru.

Neki od vaših odgovora:

Strawberriescherries: 'Tisuću žarkih sunaca' - Haled Hoseini. Knjiga govori o ratu i o životu. Fenomenalna je, ali i jako potresna. Bez obzira na to, ona mi je omiljena knjiga baš zato što tjera na razmišljanje i pokazuje hrabrost žena u konzervativnom Afganistanu.

LemonGrap: 'Mi djeca s kolodvora ZOO'. Preporučujem da je pročitaš i smatram da bi ju svatko od mladih trebao pročitati.

LemonGrap: 'Gonič zmajeva' - to je također vrhunska knjiga.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


Foto: Giphy/ Canva

M.S.K.

Pogledajte još:

Najčitanije teme pitanja vrtjele su se oko crusheva, nasilja nad djecom i nedostatku ljubavi prema njima

Kako dokazati roditeljima da nisi gej i nositi se s BFF iz pakla? Ovo su najčitanija pitanja ovog tjedna

Koji faks upisati, egzorcizam i Instagram followeri – teme najčitanijih pitanja ovog tjedna

knjige pitanje za dečke Izgled Dečki pitanja visina veze odgovori savjeti Pitanja i odgovori najčitanija pitanja

Još vijesti