Slika nije pronađena

Svakih nekoliko tjedana izdvajamo najčitanija pitanja i odgovore kako bismo vas uputili na ono najzanimljivije u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'- priključite se raspravi.

Ovo su bila najčitanija pitanja tijekom zadnjih tjedan dana:

1. Nizak rast i cure problem?

Ovako ljudi, imam 18 godina i dosta sitan i nizak rast. Visok sam 176 cm, a težak 62 kg. Zbog toga mi svi daju manje godina i to  mi utječe na samopouzdanje. Dosta cura me i odbilo zbog toga (ja mislim) ili, ne znam, možda sam negdje nešto drugo pogriješio. Koliko je curama bitna visina i težina kod nekog dečka ako je u faci lijep i ima duboki muški glas? Već duže vrijeme me ovo muči pa molim za savjet. Hvala!

Neki od vaših odgovora:

Plavooka69: Nisi nizak, otprilike si prosječan. Tvoja bi visina recimo u zapadnoj Europi bila potpuno normalna, ali na cijelom Balkanu su većinom visoki ljudi, oko 182 cm, pa ti se tako čini. Ako mi se sviđaš kao osoba, ja te sigurno ne bih odbila, bez obzira na tvoju visinu, a i viši si od mene.

roza55: Pa nisi baš toliko nizak. Ne vidim problem u tvojoj visini. Poradi na samopouzdanju. Vidi se iz napisanog da se ne osjećaš sigurno i dobro u svome tijelu, a to ti cure odbija (barem mene). Stvarno ne postoji idealna težina, visina, boja glasa itd. kojom bi svaka djevojka bila zadovoljna. Ne živciraj se bezveze.

Ivika311: Meni se sviđaju niži dečki. Nije to do izgleda, nego samopouzdanja i karaktera.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


2. Gimnazija

Dakle, upisala sam jezičnu gimnaziju i zanima me koji je razred NAJTEŽI? I kakve mi bilježnice trebaju?

Neki od vaših odgovora:

babydoe: Ne znam što je s tim pitanjima kakve vam bilježnice trebaju, pa iste kao i uvijek. Velike sa crtama za sve osim fizike, matematike i kemije? A svaki je razred težak i sve ovisi o tebi, možda je prvi najteži jer je sve novo i možda teže nego u osnovnoj.

Princcess: Bilježnice možeš kakve god želiš, a najteži je treći razred jer dobivaš sociologiju, logiku i psihologiju, ali ništa strašno. Ja sam ga recimo prošla s 4, a nisam baš nešto učila.

HelenV-lover: I ja sam upisala jezičnu gimnaziju. Ne znam gdje si ti upisala, ali ja sam u Osijeku. Ne brini se uopće oko toga, sve ćeš saznati na vrijeme, budi sretna što si upisala željenu školu i uživaj u praznicima dok još traju i ne misli o školi.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


3. Upoznavanje ljudi

Bok! Koje načine preporučujete za upoznavanje ljudi putem interneta?

Neki od vaših odgovora:

Janee: Instagram, twitter, snapchat i te stvari. Ja sam svoje tri frendice upoznala preko Instagrama, a jedna od njih mi je sad BFF i fakat je super. Jednu sam upoznala u komentarima. Netko je napisao 'komenitrajte svoj rođendan i nađite osobu koja ima isti rođendan kao i vi' i ona je imala rođendan jedan dan nakon mene pa mi se javila u DM. Možda je glup način, ali ja sam najviše prijateljica upoznala preko Instagrama. One stranice za upoznavanje su pune čudnih starih muškaraca tako da to ne preporučujem.

roza55: Ja sam upoznala fora ljude preko grupa na fejsu. Ne znam imaš li omiljenog pjevača ili neki hobi.

ivan995: Ima raznih prevaranata na stranicama za upoznavanje gdje sam se i ja čak opekao, ali dobro. Tako da pripazi jer ne znam sada koja je stranica koliko toliko normalna i sigurna. Teško da se može naći ijedna.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

'Dečko me nije pozvao na rođendan & kako biti dobar u seksu prvi put' su najčitanije teme tjedna

Svrbež tamo dolje, prva menstruacija i online shopping su najčitanije teme tjedna

Bogata je pa ju ne vole i strah od vožnje su najčitanije teme tjedna

pitanja gimnazija visina upoznavanje odgovori savjeti Pitanja i odgovori najčitanija pitanja

Još vijesti