Slika nije pronađena

Imaš problem koji jednostavno ne znaš kako riješiti? Obrati se za pomoć svojim vršnjacima u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'. Netko je uvijek tu tko će ti dati dobar savjet.

Izdvojili smo tri pitanja koja su prikupila najviše odgovora i neke odgovore na njih, ali diskusija je i dalje otvorena, još i ti stigneš dati svoje mišljenje i savjet ukoliko još nisi.

1. Je li vam privlačno?
Imam par pitanja. Je li vam privlačno kada vidite kratku kosu na curi ili ne? Jučer sam se ošišala dosta kratko i sad mi se sprdaju da sam kao muško, a pošto imam 14 godina i problem sa samopouzdanjem ne nosim se baš najbolje s tim.
Drugo pitanje: sviđaju li vam se pjegice na curi? Ja ih imam dosta, ali ih ne volim i uvijek ih prekrivam puderom jer mi iskreno uopće ne stoje, a nekim curama baš dobro stoje. I treće pitanje: je li istina da prištići nestanu nakon nekog vremena?

Neki od vaših odgovora:
jednaosoba5:
Ukusi su različiti, ovo dolje je moje iskreno mišljenje:
1. Svaka ženska koju sam vidjela s dugom i skroz kratkom izgleda bolje s dugom.
2. Ništa strašno, ali drago mi je da ih nemam.
3. Naravno da odu, kako ideš prema 20. bit će ih sve manje.

Flixy690: Pjegice su mi baš slatke tako da ni tu ne vidim problema. A prištići nestanu s vremenom.

MandaFlasarka: Pjegice su baš kul, kladim se da ti odlično stoje, nemoj ih sakrivati. Također znam jedan primjer cure kojoj kratka kosa puno bolje stoji od duge. Ne zamaraj se tuđim mišljenjima, tko te voli zbog tebe bit ćeš mu najljepša. A i ljudi su različiti, svatko voli nešto drugo. Ja na primjer volim dečke koji imaju dugu kosu, a koliko sam skužila, to prosječne cure baš i ne vole.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

2.Prijatelj je gej
Prijatelj mi je priznao da je gej i sve je postalo tako čudno. Prije smo se znali čuti ili vidjeti svaki, eventualno svaki drugi dan, a sada ne razgovaramo već puna dva tjedna. Nez što da mu kažem?

Neki od vaših odgovora:
Mitzi:
Mislim da bi trebao biti ponosan na njega (ne znam jesi m il ž, pisat ću kao da si muško hahah) jer mu je vjerojatno trebalo dosta hrabrosti i snage da ti prizna. Tko zna koliko je dugo to držao u sebi i sada se napokon odlučio baš tebi povjeriti, sigurno jer je mislio da ti može vjerovati sa svime i da to neće biti nikakva prepreka za druženje. Trebaš se jednostavno ponašati kao i do sada, samo što će umjesto o curama on pričati o dečkima. :) Nije big deal. Budi mu podrška. S vremenom će i tebi to postati normalno. Ja sam imala iskustva i s bi frendicom i s gej frendom i brinulo me isto kako će u budućnosti izgledati naš odnos, ali sve je u potpunosti jednako.

NeoMorph: Priznao je da je gej, nije ti rekao da je ubojica, silovatelj, pedofil, ili član Al Qaeide. On je i dalje tvoj prijatelj. Pričaj dalje s njime, ne moraš baš svaki drugi dan.

Aham: Ako ste dobri prijatelji valjda takve stvari nisu bitne. Očito ti je priznao jer ti vjeruje s tom informacijom, nemoj ga iznevjeriti.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

3.Zašto nitko neće takvu curu?
Imam 17 godina. Mirna sam osoba, imam dobre ocjene, ne idem po klubovima, ne opijam se, ne pušim, ne psujem baš, povučena sam, pišem pjesme i priče. I nekako ne mogu naći dečka. Znam reći ćete, ima vremena, ali meni nije jasno zašto mene nitko neće upoznati od dečkiju i biti dobri sa mnom? Smatram da sam prosječno lijepa. Zašto dečki ne žele takve cure?

Neki od vaših odgovora:
ivan995:
Nemoj me krivo shvatiti, ali možda je tvoja mirnoća i povučenost problem.

Vanna_123: Zato što očito nisi cura za provode, a dečki u tim godinama traže nekog s kim će se zabavljati, bez nečeg pretjerano ozbiljnog. Posveti se sebi, dečko koji će te cijeniti takvu kakva jesi će doći. Ti si djevojka za duge staze, ne za kratko zabavljanje. Osobno sam vrlo slična tebi, u klub izađem jednom godišnje jer nije moj đir naguravati se s ljudima u zadimljenoj prostoriji i opijati se.

anonimus99: Jednostavno se moraš više socijalizirati, vjerujem da 90% vremena provodiš sama, a da si negdje vani - ne nužno klub - netko bi te već primijetio, siguran sam.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - fizkes

M.T.

Pogledajte još:

Najčitanije teme tjedna: Kako kazniti dečka, najbolji načini za smiriti se i zavođenje simpe na tjelesnom

Najčitanije teme tjedna: Strah od smrti, iskorištavanje od strane prijatelja i kada je najbolje ići u autoškolu

Najčitanije teme: Dečkova nemoguća ljubomora, je li ovo znak da ima drugu i treba li ti uopće dečko s 15 godina

Izgled gej prijatelj Dečki pitanja odgovori savjeti Pitanja i odgovori najčitanija

Još vijesti