Slika nije pronađena
Svijet je šokirala vijest o nedavnoj smrti četrnaestogodišnjakinje koja je punila bateriju mobitela i koristila ga u kadi, a sigurni smo da i među nama ima onih koji to čine. Zato vas molimo da to više nikad ne radite.

Madison Coe iz Teksasa je umrla kupajući se u kući svog oca u Lovingtonu, u Novom Meksiku. Pronađeni su dokazi da je uzrok smrti upravo strujni udar, budući da su pronađene opekline na njezinoj ruci. Tada je svima postalo jasno što se dogodilo, rekla je Madisonina baka za KCBDMadison je upravo završila osnovnu školu i na jesen trebala upisati srednju školu. Bila je košarkašica i svirala prvu tubu u školskom bendu. Sada je njezina obitelj odlučila progovoriti o opasnosti korištenja električnih uređaja u kupaonici.

'Ovo je takva tragedija koja se ne treba više nikome dogoditi. Želimo da nešto dobro iz toga proizađe, da se osvijesti da se mobitel ne koristi u kupaonici dok se puni. Coe je bila tako draga prema svima i svi su je voljeli', rekla je njezina baka, Donna O’Gunn.

Mama Angela na Facebooku je podijelila viralni post kojim upozorava na rizik s ciljem da se slučaj bizarne smrti, poput one njezine kćeri, više nikad ne ponovi (nadamo se da ni neće).Carl Christensen pokrenuo je Madison Coe Memorial Fund kako bismo svi zajedno olakšali obitelji Coe gubitak djeteta i pokrili nastale troškoeve. Do trenutka pisanja ovog članka prikupljeno je više od 11 tisuća američkih dolara, a konačni cilj je 20 tisuća.

Ne tražimo od vas da dajete novac, ali barem nemojte ponoviti isto – koristiti električne uređaje na punjenju dok te okruženi vodom.

Foto: Facebook/Pixabay

M.Z.

Pročitajte još:

Ovo nemoj pokušavati kod kuće - tinejdžeri napravili bazen u dnevnoj sobi u borbi protiv vrućine

OPREZ! Nemoj puniti mobitel na krevetu – ovo bi se moglo dogoditi i tebi

Oprez: korištenje mobitela u mraku može uzrokovati trenutačnu sljepoću

Voda Struja Kada opasnost oprez teksas punjenje Strujni udar mobitel baterija

Još vijesti