Slika nije pronađena

Za sve vas koje muče problemi, dvojbe ili odnosi s prijateljima/roditeljima/profesorima ili pak u vezi postoji naša rubrika 'Pitanja&Odgovori'. Tamo odgovarate sami sebi i pomažete si kada 'zagusti'.

Ovih dana ste bili uobičajeni – uglavnom vas muče stvari koje radite po prvi puta, pa je tako jedno od pitanja koje smo izdvojili i prvi izlazak u klub. Tu je i jedno pitanje vjerske konotacije pod naslovom 'bitno je', ali i pitanje koja razlika u godinama je prihvatljiva za vezu.

via GIPHY


>> Još pitanja potražite u našoj rubrici Pitanja & Odgovori

U nastavku pročitajte pitanja i neke odgovore:

1. Klub

Ei imam 16 nikad nisam bila u klubu, ali planiram otići. Kako se vi oblačite za klub? Jel treba ulaznica ako nije neki dogadjaj tipa koncert i to. I jel normalno bit u klubu npr. onak od 9 pa do 11 il do ponoći il se u klubu bude baš onako do 2?

Neki od vaših odgovora:

DogsFever: Ne treba ulaznica ako nije koncert u klubu, ako je karte ti ovise oko 60-100 kuna kako za koji koncert pjevača. Obično to kreće od 23-5, kako koji klub ima radno vrijeme. Neki čak i prije 23 počinju, ali najviše njih dolaze tako oko 23 u klub. Za klub se oblačiš kako želiš, to je tvoj izbor. A pošto imas 16 godina nebi baš bilo primjereno izbaciti sise i guzicu, ali opet tvoj izbor.

Josipa2504: 1. Ja osobno uvijek haljinu obućem, al obući ćeš se naravno kako tebi odgovara; 2. Ako ideš samo tipa na piće s društvom i to, ulaznica ti ne treba; 3. Budeš koliko smiješ, ne znamo mi do koliko tebi roditelji daju da budeš :)

Hanci38: Klubovi ti obično rade do 5 ili 6 ujutro. Ali se počinje ekipa skupljat tek oko 2. Oblaći se primjereno svojim godinama.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY


2. Bitno je

Nemam koga da pitam, da li je grijeh operirati neki dio tijela, mislim Bog nas je dao takve kakve jesmo je li na nama da mijenjamo njegovih ruku djelo?? Stvarno je ozbiljno pitanje i ne želim da me nitko ponizi odgovorom, ako neko zna molim vas da odg.

Neki od vaših odgovora:

ivek2008: Nije grijeh ti radiš sa svojim tijelom što želiš i nitko ti pravo nema određivati šta ćeš ti raditi, iako se bolje prihvatiti onakav kakav jesi kome ne paše ne mora me ni gledati.

Violetta6: Po toj analogiji je i grijeh stavljat šminku jer time automatski mjenjaš svoj izgled. Što naravno zvuči apsurdno. Bez obzira dal je opracija zdravstvene ili estetske prirode, nitko te ne ograničava da to napraviš. Pa zaboga, ako ti pukne slijepo crijevo nećeš čekat da umreš. Kakav je to bog koji želi da tako umreš? Ili drugi slučaj – ako se ti osjećaš depresivno i bezvrijedno zbog neke malformacije na licu, što ugrožava tvoju kvalitetu životu, tko je onda taj bog da te sprječi ili proklinje zato što češ napravit nešto da popraviš tu svoju kvalitetu života i budeš zadovoljniji/a svojim životom?


gospodjica_nenormalna
: Ne znam za druge religije, ali u islamu jeste, bar što se tiče estetske kirurgije.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY


3. Razlika u godinama

Poz, zanima me je li normalno ako cura ima 14 god, a dečko 18 ? Je li tih 4 god ipak malo previše ?

I koliko je vaša cura/decko bio stariji ili mlađi od vas kada ste bili u vezi ?

Neki od vaših odgovora:

visokasam: To mi je previše iz razloga što smatram da djevojčica od 14 godina ne može imati mentalitet ravan liku od 18. Da su druge godine u pitanju bilo bi mi oke... Moj prvi dečko je bio dvije god stariji od mene, ja sam imala 15 tad, a on 17.

malaa003: Vidi drugi će ti svašta komentirati, ali stvarno nije velika razlika. Ja imam 16, dosta se družim sa starijim ljudima i dečkima. I uopće ne osjetim razliku. A imam i frendicu koja ima 16, a ima dečka od 22 i najnormalnije funkcioniraju. Ne vidim tu problem.

teeam: Ja sam imala 14, a dečko 18 kad smo prohodali i evo i dan danas nakon 6 godina još smo uvijek zajedno :D


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY


Foto: Giphy/Profimedia

M.Z.

Pročitajte još...

Kako se ponašati u muškom društvu i zašto se stariji dečki upucavaju mlađim curama? Ovo su najčitanija pitanja ovog tjedna

Kako vratiti samoupouzdanje, nositi se sa strogim roditeljima i reći mami da imaš dečka? Ovo su najčitanija pitanja ovog tjedna

Koliko je važna visina kod cura i utječu li kompleksi na život tinejdžera? Ovo su najčitanija pitanja ovog tjedna

Pitanja i odgovori Najčitanije klub bog Razlika u godinama

Još vijesti