Slika nije pronađena
Za sve vas koje zanima mišljenje vršnjaka, trebate njihov savjet, imate dvojbe ili probleme, tu je naša rubrika 'Pitanja&Odgovori'. Tamo odgovarate sami sebi na pitanja koja vas muče i pomažete si kad 'zagusti' u stvarnosti.

Proteklih nekoliko tjedana najviše vas su vas zanimali stavovi vršnjaka, naročito o ateizmu i o homoseksualcima. Napominjemo samo da pitanja i odgovori ne izražavaju stav redakcije portala Teen385 o navedenim temama.


>> Još pitanja potražite u našoj rubrici Pitanja & Odgovori

U nastavku pročitajte oba pitanja i neke odgovore:

1.

Podržavate li homoseksualce? Obrazložite. Hvala❤

Neki od vaših odgovora:

Visokasam: Da, nema se što tu objašnjavati; neka se vole ako im se voli, ne tiče me se tko što radi u svoja 4 zida. Osim toga, imam frendicu koja je gay i super je osoba i to stvarno ne određuje čovjeka.

Ana_sostar: Da bi priroda funkcionirala, trebaš imati žensko i muško, isto je i s hranom. Što bi bilo kada bi sva 'bića' koja su gay poslali na neki pusti otok, kako bi preživjeli kada su svi istospolni Dakle teško ne.

Anonimus99: Podržavate? Ne znam kako bi podržavanje obrazložio – jednostavno me nije briga za takve stvari, religija, nacija, ništa mi ne znači, jedva da pogledam i kako se tko oblači.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


2. A T E I Z A M

Ima li među vama ateista? Zanima me kako ste to priznali svojima i kakve su bile reakcije? Ja uskoro planiram sa svojima o tome pričati. Trenutno se pripremam za krizmu i bojim se reakcije...

Neki od vaših odgovora:

LoveYourself99: Normalno da ima, ja sam jedna od njih, ali imam puno dobrih argumenata zašto ne vjerujem u Boga i ostale bajke ;) Zašto bi to trebala reći? To je normalna stvar... Ja sam išla na krizmu bez obzira na to što sam ateist :) Ali ako baš želiš, reci im onako usput da si ateist, ako nisu 'zatucani' prihvatit će to normalno jer svatko ima pravo na izbor.

Princcesss: Nije da osuđujem, ali mene zanima kako ateisti misle da je nastao svijet i gdje idemo poslije smrti? Samo pitanje jer ono zanima me.

DGS_: Nisam ateist, ali ono imam par frendova koji jesu... Što da ti kažem, budi ono što želiš i to je to, tko te prihvati, prihvati, tko ne, ne.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

 

via GIPHY


Foto: Giphy/Pixabay/Pexels

M.Z.

Provjeri još...

Kako izgleda izlazak u klub i koja razlika u godinama je okej? Ovo su najčitanija pitanja!

Kako se ponašati u muškom društvu i zašto se stariji dečki upucavaju mlađim curama? Ovo su najčitanija pitanja ovog tjedna

Kako vratiti samopouzdanje, nositi se sa strogim roditeljima i reći mami da imaš dečka? Ovo su najčitanija pitanja ovog tjedna

Pitanja i odgovori Najčitanije bog ateizam gej homoseksualnost

Još vijesti