Slika nije pronađena

Proteklih tjedana najviše su vas mučili odnosi u vezama, a onima neodlučnima ponudili ste i zanimljive odgovore.

Podsjećamo, za sve koje zanima mišljenje vršnjaka, trebaju savjet, imaju dvojbe ili probleme, tu je naša rubrika 'Pitanja & Odgovori'. Tamo odgovarate sami sebi na pitanja koja vas muče i pomažete si kad 'zagusti' u stvarnosti. #svismotu

Ovaj put izdvojili smo tri pitanja: 'dečko ne želi sa mnom nigdje!?', 'napraviti pauzu od svega ili?' i 'upoznavanje'.


>> Još pitanja potražite u našoj rubrici Pitanja & Odgovori


1. Dečko ne želi sa mnom nigdje!?

Molim vas par savjeta! S dečkom sam godinu i 8 mjeseci. Prvih godinu dana smo se zabavljali, nekad smo išli negdje na piće. Živimo u malom gradiću, pokraj kojeg je jedan manji i jedan veliki  grad (udaljen 20-25 min autom). I nekad smo išli u te druge gradove. Zadnjih par mjeseci smo radili sezonu te se slabo viđali. Ali zadnjih dva mjeseca radimo normalne smjene i idemo skoro svaki dan na sat vremena negdje gdje nema nikoga, autom. To zna biti lijepo, ali treba neka promjena. On ne želi kod nas u grad na piće kamoli negdje da odemo. Stalno nešto cvili da je bezvoljan. Baš smo se počeli svađati često te imam osjećaj da se skrivamo. Što napraviti? Pricali smo o tome, ali ne mijenja se.


Neki od vaših odgovora:

Princessofdark: Realno mislim da on nešto skriva jer većina dečkiju i muškaraca općenito jedva čeka izvesti svoju novu curu u grad da ih svi vide i da se pokažu.

Mirnaipovucena: Možda hoće biti sam s tobom bez drugih ljudi da vam smetaju i da vas gledaju, a ti to kvariš svojim prigovaranjem i svađanjem.

Ace_in_the_sleeve: Hoće to, bio sam i ja takav jedno vrijeme. Iskreno, ne znam ni zašto sam bio takav ni kako je to prošlo, dođe jednostavno takvo razdoblje valjda. Nemoj forsirati ništa, uvjeren sam da će proći.


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


2. Napraviti pauzu od svega ili?

Imam dečka s kojim sam oko godinu dana, ali imam konstantne sumnje da me vara, a to pripisujem tome što je stariji od mene 5 godina i još par stvari... Uglavnom, prevarila sam ga 2 puta i još se viđam s jednim od ta dva dečka i ne osjećam nikakvu krivnju. Ali ne želim to više; želim znati da me ne vara i da mu se mogu prepustiti skroz jer me sve to umara. Molim vas, bilo kakav savjet je dobrodošao.

Neki od vaših odgovora:

Ivek2008: Samo se pitam koliko ti je trebalo da ovakvo pitanje postaviš.. Ti si njega prevarila s dvojicom, hej, a on tebe vjerojatno ni prevario nije.

Schmetterling: Kako obožavam ovakve kao što si ti... U redu je da ti njega varaš, a ne daj Bože da on tebe prevari. Priznaj mu sve i ostavi ga, spasi ga od sebe.

Melisa67845: Ja ću samo reći kakva je to veza??? Oboje jedno drugo varate, ne znam što radite jedno s drugim.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


3. Upoznavanje

Hej! Imam dečka mjesec dana i željela bih ga upoznati s roditeljima. Malo mi je bed zbog toga što bi on bio prva osoba koja bi se upoznala s njima. Strah me njihove reakcije pa me zbog toga zanima nije li možda prerano za upoznavanje jer smo u vezi tek kratko vrijeme... Kako ste vi rekli svojim roditeljima, koja je bila njihova reakcija i kako su to prihvatili? Hvala!

Neki od vaših odgovora:

Queenbarbie: Ovisi koliko imaš godina, ali uglavnom ja sam im samo rekla da imam dečka i prihvatili su to, upoznali ga nakon mjesec i pol dana i sve je super prošlo... Prihvatili su ga i imali super odnos.

MasterRoshi: Po meni isto nije prerano, ali bih isto pričekala još malo možda da vidite kako će sve ići, nigdje vam se ne žuri... Upoznati ih možeš kad god hoćeš.

Exorcism: Po meni je itekako prerano... Ja bih se izbezumila da me moj tako brzo išao upoznati s roditeljima... Samo im kaži da imaš dečka, ne moraju se odmah upoznati (jedino ako on dođe po tebe ili tako nešto). 

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


Foto: Giphy/Pixabay

M.Z.

Provjeri još...

Kako pronaći prijatelje, pomiriti obitelj i BFF i podnijeti onu groznu curu – najčitanija pitanja ovog tjedna

Kako se riješiti ovisnosti o mobitelu i što dečki vole/ne vole kod cura? Ovo su najčitanija pitanja ovog tjedna

UPS NA KVADRAT 'Trudna s 19', 'jesam li gej' i 'seks za novac' su teme najčitanijih pitanja proteklih tjedana

Pitanja i odgovori Najčitanije ljubav veza

Još vijesti