Slika nije pronađena

Izdvojili smo tri najpopularnija – ona koja su skupila najviše odgovora i sva tri se tiču problema dečkiju u odnosima s curama.

Podsjećamo, i vi možete zatražiti mišljenje vršnjaka, zatražiti savjet ili pomoć ako imate dvojbe ili nemate pojma kako dalje... Za sve to tu je naša rubrika 'Pitanja & Odgovori'. Tamo odgovarate sami sebi na pitanja koja vas muče i pomažete si kad 'zagusti' u stvarnosti. #svismotu

Ovaj put izdvojili smo pitanja 'Curama brzo dosadim... Jer sam dobrica, a ne bad boy??', 'Zašto ona ne želi kontakt s muškarcima?' i 'Kako naći takvu osobu?'


1. Curama brzo dosadim... Jer sam dobrica, a ne bad boy??

>> Još pitanja potražite u našoj rubrici Pitanja & Odgovori

Imam 17 godina i ovo me jako puno muči. Petljao sam i bio s par cura, ali brzo im dosadim i dođe do prekidanja kontakta s njihove strane ili prekida. Bio sam u vezi s jednom par tjedana, da bi rekla da sam previše dobar... da njoj treba pravo muško i da si ne smijem dozvoliti da ona manipulira ili da bude glavna u vezi. I to joj smetalo pa smo prekinuli. S drugom curom sam se dopisivao, ona je prekinula kontakt sa mnom. Počela je s bivšim koji ju je prevario – ljubio se s drugom curom dok je bio s njom. No, ona mu oprostila jer ga voli i opet su zajedno, iako ju je prevario. Meni treba savjet kako da ne budem previše dobrica? Da ne dosadim brzo curama i budem im zanimljiv?

Neki od vaših odgovora:

ivek2008: Očito nisi onakav kakvog te cure traže... I ne mijenjaj se radi nikoga, ostani baš takav kakav jesi.

Josipa2504: Po meni, ne valja ni kad si 'dobrica', ni kad si 'bad boy'. Treba uvijek biti neka zlatna sredina, imati svoje ja, biti 'frajer', odvažan, imati samopouzdanje, ali isto tako da curu držiš kao kap vode na dlanu i pokazivati joj da ju voliš, a ne biti drzak i hladan kao što si rekao.

brineeeta: Ah, cure imaju taj glupi feler u glavi i padaju na te opasne frajere i tu ne možeš ništa. Ali rekla bih da je ključ svega to samopouzdanje kojim dečko zrači, kad je svjestan da je poželjan, kad zna s riječima. I kad nije lako dostupan, jer ako ga mogu imati odmah, dosadi im.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


2. Zašto ona ne želi kontakt s muškarcima?

Dopisujem se s tom curom oko 2 tjedna. No, kada sam ju jednom pitao želi li izaći sa mnom, ona nije htjela... Jer se boji da bi ju dirao... Ona nije imala još ni poljubac ni nešto... Odgojena je dosta dobro i ne želi se vidjeti sa mnom. Ja joj uporno govorim da nisam kao drugi. Jer, ona je imala momaka. I kaže da se kaje zbog toga, ali nije se poljubila. Ja razmišljam da odem po nju pred školu kada se spusti. Da je iznenadim nekom lijepom gestom. Ima li ona možda strah od neke veze ili upoznavanja? I bi li bilo pametno da to napravim? I kako da pričam s njom da se opusti i da bude zainteresirana? Hvala!

Neki od vaših odgovora:

princessofdark: Prije će biti da ona ne želi kontakt s tobom, a ne s muškarcima, pošto je dečka već imala. Makni ju od sebe, ne treba ti takva cura.

BadBitch17: Mogao bi napraviti lijepu gestu da pokažeš da ti je stalo do nje, možda se opusti, samo ju nemoj pritiskati i žuriti s poljupcima i svime.

exorcism: Ni slučajno joj nemoj otići pred školu i gnjaviti ju. Ostavi ju na miru jer očito joj se ne sviđaš. Možda ju trenutno ne zanimaju nikakve veze. Sigurno ima opravdanje za to, ali je normalno da ga želi zadržati za sebe. Ako cura kaže NE onda je to ne i nema potrebe isprobavati isto 100 puta. Ako se predomisli, sama će se javiti. Sretno.


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


3. Kako naći takvu osobu?

Pozz! Gdje bi mogao naći osobu koja ne voli izlaziti van, opijati se, koja je malo povučenija itd. U biti, volio bih naći osobu sličnu sebi. Hvala unaprijed na odgovoru.

Neki od vaših odgovora:

MasterRoshi: Probaj upisati neki sport? Gejmanje? Knjižnica? Društvene mreže? Imaš dosta sajtova i grupa po internetu za introverte.

istrazivacica: U samostanu ili gimnaziji!

LittleMissSunshinexDDD: Na društvenim mrežama jer se takve osobe obično drže svojih domova.


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


Foto: Shutterstock/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Kako se riješiti ovisnosti o mobitelu i što dečki vole/ne vole kod cura? Ovo su najčitanija pitanja ovog tjedna

Ljubavne muke i (ne)odluke – najčitanija pitanja proteklih tjedana svima zvuče poznato

Kako pronaći prijatelje, pomiriti obitelj i BFF i podnijeti onu groznu curu – najčitanija pitanja ovog tjedna

Pitanja i odgovori Najčitanije izdvojeno Dečki cure savjeti

Još vijesti