Slika nije pronađena

Svakih nekoliko tjedana izdvajamo najčitanija pitanja i odgovore kako bismo vas uputili na ono najzanimljivije u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'  - priključite se raspravi.

Ovo su bila najčitanija pitanja tijekom zadnjih tjedan dana:

1. Pomoć!

Imam problem sa svojom patološkom ljubomorom jednostavno sam svjestan što radim i stvarno je zadnja stvar koju želim odgurivati curu od sebe zbog toga, ali jednostavno kad ide s prijateljima na kavu, mene jede ljubomora i neki osjećaji, slikala se s nekim likom i zapratili su se na Instagramu I objasnila mi je da tu nema ničega i da je on jednostavno prijatelj i da me nitko ne može zamijeniti, ali opet ja sa svojim sumnjama i iluzijama u glavi. Imam joj šifru Instagrama i znam s kim se dopisuje, ali opet me hvataju paranoje da ima drugu neku aplikaciju i stvarno bih volio sebi nekako pomoći. Ima li nekoga tko je prolazio kroz iste stvari da mi malo objasni što mu je pomoglo? Bio bih vam stvarno zahvalan.

Neki od vaših odgovora:

Ingridddd: Ma ti si dečko bolestan ne 100 nego 1000 posto! A cura ti je još luđa od tebe što ti je dala šifru od Instagrama. Ajde napravi svojoj curi to da mora sve obrisati, i Facebook i Instagram, ostavi joj samo WhatsApp i da ima tvoj i mamin broj. Znaš kako se možeš riješiti te svoje bolesne ljubomore? Prekini s tom jadnom curom i ostavi ju da živi svoj život ili da nađe lika kojem se ne mora opravdavat stalno! Da si moj dečko odavno bi dobio nogu u dupe.

Koza: Pa veza se temelji na povjerenju, jednostavno joj moraš vjerovati!

Ivan995: Ako misliš da će cijelu vezu posvetiti samo tebi, prevario si se. Mora se i ona družiti s prijateljicama tj. prijateljima. Ne kužim toliko posesivnu ljubomoru.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


2. Glupa situacija

Pozdrav ekipa!
Neki od vaših odgovora:

Ovako, dogodila se glupa situacija. Bar meni, osobno. Bila sam u klubu, spetljala se s dečkom kojeg znam ovako bez veze, ništa posebno, samo sam ga usputno vidjela par puta. Spetljali smo se. Ljubili, i malo dirali. Pogriješila sam apsolutno. Govorio je da nema curu, a ima ju već godinu dana. Ne pričamo ni ništa od te noći. Vjerujem da je prolazna avantura, ali kako netko može o tome lagati? Osjećam se jadno i žao mi je te cure iako nisam znala, a na Instagramu sam vidjela njihove slike.

Pegasuz: Ako ste oboje bili pod utjecajem alkohola, onda mislim da se nemaš razloga osjećati jadnom. No, ako ste oboje bili svjesni onoga što radite, to je već druga priča. Možda ti je lagao ako je bio pijan da nema curu, a možda je i trijezan lagao samo da zabrije s tobom. Uglavnom, ti tu ne možeš ništa drugo osim zaboraviti na to i krenuti dalje, samo i dalje ostani izvan kontakta s njim i potrudi se da se opet nešto ne dogodi s njim, sretno.

jebiga7: Je*iga nisi ti kriva. On ti je rekao da nema curu i to je to, on je tu lagao. a ti sad samo pokazuješ kako si dobra osoba jer si sama navela da si znala da ne bi ništa radila. Dogodi se, pogotovo ako je alkohol bio u pitanju, tako da nije kraj svijeta.

LittleMissSunshinexDDD: Može ti lagati jer je besramna budala koja misli samo na sebe i na zadovoljavanje svojih potreba, zato je i iskoristio priliku kad mu se pružila, baš je njemu jako stalo do njegove cure. Ja bih na tvojem mjestu njoj poslala poruku, tako da imam mirnu savjest, čisto da zna kakvog dečka ima. Osobno, da sam ta cura, voljela bih da mi netko 'otvori oči'. A ako on i dalje bude radio budalu od nje i ona mu bude vjerovala, sama si je kriva.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K
Pogledajte još:

Mržnja prema roditeljima, pripreme za državnu maturu i zbunjujući simpa su najčitanije teme tjedna

Kontrolirati seksualne nagone ili yolo, biti u vezi s bff ili ne? Najčitanije teme tjedna

Bojanje kose, organizacija, učenje i što raditi kad vam je dosadno su najčitanije teme tjedna

pitanja zauzeti dečko ljubomora odgovori savjeti Pitanja i odgovori najčitanija pitanja

Još vijesti