Slika nije pronađena

Svakih nekoliko tjedana izdvajamo najčitanija pitanja i odgovore kako bismo vas uputili na ono najzanimljivije u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori' - priključite se raspravi.

Ovo su bila najčitanija pitanja tijekom zadnjih tjedan dana:

1. Razlika

Moj tata se jako, jako protivi mojoj vezi zbog razlike u godinama koje zapravo ni nema. Naime, ja sam rođena u šestom mjesecu, on u devetom mjesecu iste godine. Što napraviti ako se išta može napraviti?

Neki od vaših odgovora:

visokasam: Možeš popričati s njim ili zamoliti mamu da popriča s njim jer mislim da radi problem od mjesec dana razlike, nije mi baš normalno to...

nola16: To što se otac protivi tvojoj vezi zbog razlike u godinama od tri mjeseca u potpunosti je besmisleno. Možda postoji neki drugi razlog zbog kojeg ne želi da budeš u vezi pa te savjetujem da popričaš s njim. Ako se uvjeriš da je takozvana razlika u godinama jedini razlog njegova protivljenja nastavi svoju vezu bez da se obazireš na njega.

 

Medonja: Ne mogu vjerovati da postoji otac kojem smeta da je dečko mlađi od cure, i to jedva! Mislim da problem leži negdje drugdje...

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


2. Upoznavanje

Ciao ljudi, kako ste? Imam jedno pitanje, možda bude maaalo duži tekst, ali nadam se da ćete pročitati. Prije par dana upoznala sam jednog momka, koji živi u gradu udaljenom jedno 20 minuta od mog grada. Eh sad, počeli smo se dopisivati, i on se meni strašno svidio. Naravno da želimo i uživo da se upoznamo. I sad, npr. kad se mi dogovorimo da se nađemo negdje, ja ne znam, kao prvo što da mu kažem kad ga vidim, kao drugo gdje da idemo, jer ne izlazi baš puno po kafićima, kao treće strah me je ako krene da me poljubi, a šanse da se to desi su velike jer eto nešto se kao događa između nas. Imam 18 godina, ako je nekom bitno. Hvala unaprijed na odgovorima.

Neki od vaših odgovora:

vivitheman: Ako nemate o čemu pričati onda niste jedno za drugo. Takve stvari jednostavnu dođu, no ako želiš probiti led iskomentiraj nešto iz svoje okoline, nešto što ti se dogodilo ili slično.
Pošto je sada već ljepše i toplije vrijeme zašto se ne biste prošetali po parku, a možete i cugu kupiti u dućanu, nije klošarski nego je za ljude koji vole biti vani, a ne u zadimljenom kafiću. Što se tiče poljupca, imaš 18 godina i kad tad u životu će se desiti. Bit će neugodno prve tri sekunde, ali samo se prepusti.

LittleMissSunshinexDDD: Autorice, nemaš se čega bojati, ako ti se sviđa, upoznajte se. Malo ćeš biti sramežljiva jer si prvi put u njegovom društvu i jer ti se sviđa, ali to nije ništa čudno. Kad se vidite, samo ga pozdraviš, pitaš kako je i tako. Doći će vam neke teme spontano, a i ako ne, nije loše niti ako malo šutite. Nema veze što on inače ne ide u kafić, može barem jednom napraviti iznimku ili još bolje - sjednete negdje u park i popričate. Ako nisi spremna za poljubac, a vidiš da on kreće, iskreno mu reci da nisi još spremna da se poljubite ili da ti je još neugodno i da se nisi baš opustila i to je to.

brineeeta: Samo budi opuštena, razgovor će doći sam od sebe. Odite se negdje prošetati, sjesti u park, na sladoled...  A ako te krene poljubiti reci mu da se ne ljubiš na prvim sastancima i da će morati doći opet.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


3. Osobe s interneta

Zanima me što mislite o dopisivanju s nepoznatim osobama preko interneta? Biste li se ikad našli s nekim s interneta?

Neki od vaših odgovora:

visokasam: Ovisi ako je netko koga znam iz viđenja i znam da legit postoji možda i bi, ali ovako da upoznam nekoga na npr. teen portalu ili nekoj drugoj 'žnj' stranici, ne bi izašla.

matea4182: Izašla sam s nekoliko osoba s teen-a i preživjela, ali ne bi garantirala za sve! Sve ovisi kakav dojam osoba ostavlja.

HelenV-lover: Ja općenito ne prihvaćam zahtjeve nepoznatih osoba na internetu niti se s njima dopisujem i NIKADA, ALI BAŠ NIKADA ne bi izašla s neki nepoznatim jer nikad ne znaš tko se krije iza ekrana. Znam da sad zvučim kao mama ili baka, ali ako vam to kažu istina je,slušajte ih.


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


Foto: YouTube Screenshot/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Veza s nekim tko je lijep, ali glup, dečki koji bojaju kosu i frendica koja smrdi su najčitanije teme

Psihopati, tableti u školama i loše pamćenje su najčitanije teme ovoga tjedna

Drugačija vjeroispovijest, 11 godina starija bolja polovica i bullying su najčitanije teme ovaj tjedan

ljubav pitanja upoznavanje odgovori savjeti Pitanja i odgovori najčitanija pitanja