Slika nije pronađena

Svog brata ili sestru voliš najviše na svijetu, ali nitko ti brže i jače ne može dignuti živac kao tvoj rod. Vaše svađe izgledaju kao oluja, riječi se ne biraju i ponekad vas starci moraju razdvojiti prije nego što izbije Treći svjetski rat.

Naravno da bi dala sve na svijetu za njih, ali oko nekih stvari ste se uvijek u stanju posvađati. Tko će sjediti naprijed, čije je čokolada ili klasično 'on je ostao dulje vani' – ovo su najčešće svađe koje vode braća i sestre.


1. Svađe oko hrane
– čiji je zadnji keks u posudi, kome je teta Ana donijela čokoladu i tko će pojesti oba batka. Svađa. Svaki. Put.2. Tko će sjediti naprijed u autu? – vozili se do bake u Split ili do dućana koji je udaljen 5 minuta svađa je uvijek ista.3. Uzimanje odjeće bez pitanja
– možda si uzela bratovu hudicu bez pitanja ili je sestra 'posudila' tvoju novu suknju. Rat može početi.4. Što ćete gledati na TV?
- čak i ako ti se možda gleda ono što želi tvoj brat ili sestra u stanju ste se posvađati čisto iz inata.5. Koga ljubimac više voli
– hoće li pas Rex doći prije k tebi ili njemu/njoj?


6. Na kome je red da koristi komp – ako imaš sreće da svatko ima svoj kompjuter osjećaj se blagoslovljeno. Braća i sestre koji moraju dijeliti znaju što znači svađa.


7. Tko je mogao ostati dulje vani – 'Ja sam u tvojim godinama morala biti doma u 23, a ti ostaješ do ponoći'. Klasika.


8. Tko je bolji u igricama – u stanju ste sate provesti na PlayStationu i nema odustajanja dok netko ne dokaže da je bolji.


9. Tko ide prvi u kupaonu – najgore je ujutro prije škole.10. Koga starci više vole
– vole vas obje/oboje jednako, ali možda ipak malo više vole ....Foto: Pinterest/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

15 stvari koje razumiješ samo ako si starija sestra

Jedinci rules - stvari koje kuže jedino oni koji nemaju braću ni sestre

Stvari koje će razumjeti svi koji imaju stariju braću ili sestre

Svađa Brat Braća sestra sestre svađe

Još vijesti