Slika nije pronađena

Iako se to čini nevjerojatno- moguće je da naša BFF nađe novu najbolju prijateljicu. Tada se osjećamo povrijeđeno i ne znamo što učiniti.

Našu BFF smatramo drugom sestrom te mislimo da ništa ne može stati između prijateljstva. Kao što već znamo, ljudi se mijenjaju, a često mijenjaju i prijatelje.

Znamo da se BFF druži i s drugim ljudima jer je to normalno, ali što se dogodi kada se najbolja prijateljica počne intenzivnije družiti s nekom drugom curom?

Ako si ikada ovakav scenarij doživjela od BFF ili se bojiš da bi se to moglo dogoditi, poslušaj nekoliko savjeta što učiniti:

Suoči ju s tim što je napravila

Trebaš joj reći što se dogodilo i kako se ti osjećaš u vezi toga. Pitaj ju zašto se više toliko ne družite zajedno i napomeni koliko te to pogađa. Ako joj je stalo do tebe i vašeg prijateljstva potrudit će se biti bolja prijateljica.Trudi se da se češće vidite

Ne tvrdimo da si ti razlog zašto je BFF našla novu prijateljicu, nekada se to jednostavno dogodi...a često se dogodi zato što jedna od prijateljica nema toliko vremena za zajedničko vrijeme. Baš zbog toga se potrudi da se češće vidite jer lako se prepustiti tužnim i ljutim osjećajima o kraju prijateljstva.


Pokušaj ostati smirena

Uvijek postoji doza ljubomore kada uopće posumnjamo da je našoj BFF netko bolja prijateljica od nas. Svoju ljubomoru nemoj pokazivati jer će to tvoju prijateljicu otjerati od tebe.


Ne pričaj drugima o tome

Svojim drugim prijateljima nemoj pričati o tome što se događa između tebe i BFF. To treba ostati između tebe i prijateljice jer neće ti ići u prilog ako o tome govoriš drugima ili bilo kome tko je voljan slušati jer ona će to svakako saznati- vjeruj nam.


Pokušaj postati prijateljica s njenom novom prijateljicom

`Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se`- kaže izreka koja je apsolutno upravu. Vjerojatno nećeš moći podnijeti tu curu, ali pokušaj joj dati šansu. Tko zna možda je cool pa sve tri postanete super prijateljice.


Pronađi nove prijatelje

U slučaju da te prijateljica skroz istisnula iz svog života i druženja, vrijeme je da pronađeš nove prijatelje. Ako to ona može učiniti, možeš i ti. Pokušaj se zbližiti s drugim svojim prijateljima ili pokušaj upoznati nove ljude u školi.Izvor: gurl.com

Foto: shutterstock.com

I.P.

Pročitajte još:

Samo za najbolje prijateljice: narukvice koje svijetle kada ti je BFF u blizini

Prijateljstvo iznad svega: slavne cure koje su BFF

Njoj ništa ne možeš sakriti: stvari koje bi samo BFF trebala znati o tebi

bff nova bff Prijateljica što učiniti?

Još vijesti