Slika nije pronađena

Ako postoji jedna osoba kojoj povjeravaš apsolutno sve svoje tajne i misli, onda je to tvoja najbolja prijateljica. No, jesi li ikad razmišljala o tome da joj možda ne bi trebala baš sve govoriti?

Sve cure imaju jednu prijateljicu koja je posebnija od ostalih. Njoj se jadamo kada imamo brige s dečkom, obitelji ili ostalim frendicama. Ona uvijek ima razumijevanja za sve tvoje probleme, i uvijek je tu kako bi te saslušala. Trudi se dati savjet, ali i kada ne zna što reći, tu je kako bi bila rame za plakanje. Nikada te ne osuđuje, ma kakav god bio problem i o čemu god se radilo.

No, koliko je zaista pametno s nekime dijeliti sve svoje tajne? Vi ste sada BFF, no što ako se posvađate? Koliko god zvučalo nemoguće sada, jednog dana bi se to moglo dogoditi. Mogle biste se udaljiti i na samom kraju prestati družiti. I što onda?

Vjeruješ li joj dovoljno da si sigurna da i u slučaju svađe neće odjednom postati brbljava i svima izlanuti tvoje tajne? Vjeruješ li joj dovoljno da si sigurna da te i sada dok ste si dobre, ipak ne osuđuje? Ili još gore, ne govori nekome drugome tvoje tajne?

via GIPHY


Kada si BFF s nekime, moguće je da ti misliš da si sve govorite, no ustvari si samo ti koja dijeli svoje najintimnije misli s drugom osoba. To je najgori osjećaj koji možeš doživjeti. Iako se ne radi o konkretnoj izdaji, osjećat ćeš se kao da uopće ne poznaješ tu curu.

Kako se ne bi dovela u tu situaciju, obrati pozornost na par stvari. Prije svega, treba li tvoja BFF znati baš sve stvari koje joj inače govoriš? Možda ponekad dijeliš s njom stvari koje se tiču drugih ljudi, kojima bi sigurno bilo neugodno kada bi bili svjesni toga da tvoja BFF zna za sve to. Možda kada se radi o nekim obiteljskim problemima, je bolje stvari zadržati unutar obitelji. Sve ovisi o situaciji, ali ponekad se ne treba baš sve reći bff.

Isto vrijedi i za tvojeg dečka. Možda ti svojoj BFF prepričaš sve najbolje kako znaš, u nadi da ćeš dobiti vrijedan savjet, ali je li to baš pametno? Na kraju krajeva, tvoj dečko i ti ste jedini koji znaju što se točno dogodilo između vas i kako se osjećate. Možeš zatražiti mišljenje frendice, no imaj na umu da je to vanjsko mišljenje te da ona ipak ne zna kako stvari realno stoje.

via GIPHY


Tračanje je nešto što sve cure rade i tvoja BFF je daleko prva osoba s kojom dijeliš sve tračeve, ali želiš li zaista s njom ogovarati cure i s kojima je ona bliska? Moglo bi završiti tako da ta cura sazna apsolutno sve. A to ne bi bilo dobro, zar ne?

Možda je tvoja BFF najbolja BFF na svijetu i sigurno te neće sada izdati, no nikada ne znaš što te čeka. Nemoj se dovesti u neugodnu situaciju!

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

HOROSKOP Opis savršenog prijatelja svakog znaka – je li tvoja BFF upravo takva?

HELP Kako se ponašati nakon što ti BFF prizna da je gej?

Najbolji poklon za rođendan – gledaj zauvijek svoju BFF s preslatkih čarapica!

bff frendice iskrenost

Još vijesti