Slika nije pronađena

Ponekad ti baš zafali druženje s tvojim curama, pogotovo u ovim ljetnim mjesecima kada su svi negdje - ili na moru sa svojima ili rade po cijele dane. Dogovaranje i za običnu kavu postane pravi izazov i nisi niti skužila, a sa svojim curama se nisi vidjela već mjesec dana!

Svima nam treba druženje s curama kako bismo napunili baterije, no u nekim trenucima nam postane toliko loše da bude kritično! Ovo su znakovi da ti pod hitno treba jedan sleepover s frendicama!

Nisi se šminkala dulje od 2 tjedna

Svi znamo da se ne trebamo šminkati kada smo doma, no kada idemo negdje, vrlo često se našminkamo kako bismo bile ljepše, ali se i osjećale bolje. Puno cura uživa u samom procesu šminkanja (mi također), pa znaš da je kritično kada se već dva tjedna nisi šminkala. Zašto? Zato što to znači da nisi išla u 'civilizaciju' već danima...


via GIPHY


Ne sjećaš se kad ste zadnji put bile sve skupa na kavi

Odlazak na kavu vrlo često završi kao nešto što nije kava, ali u smislu da se naruči limunska trava ili kola, a ljeti je čest izbor i sladoled. Kada si zadnji put bila s frendicama negdje? Prije nego što si se zaposlila preko ljeta? Super je imati obavezu i razvijati radnu naviku, ali isto tako nemoj zaboraviti da ćeš cijeli život provesti radno, dok samo ovih par dana ljeta imaš za uživanje sa svojim frendicama!

Zadnji put si bila vani za zadnji dan škole

Ne kažemo da trebaš stalno izlaziti, ali da je lijepo tu i tamo izaći, to svakako jest. Bilo da idete u neki klub ili na neki koncert, ponekad je dobro dočekati jutro u budnom stanju. Na kraju krajeva, koliko često si dočekala jutro učeći dok je škola trajala? Vrijeme da se malo opustiš i zabaviš!


via GIPHY


Fali ti ženskog društva i pričanja o ženskim stvarima

Super je kada si stalno s nekime u društvu, no cure su cure i trebaju nam naše frendice kako bismo se jadale o tome kako nas boli zato što smo dobile ili kako nas je naživcirao naš dečko/simpatija/bivši/bilo tko. Trebaju nam ti trenuci kako bismo se ispuhale i riješile sve ljutnje koju osjećamo prema svima. Od nas samih, pa do svih koji nas okružuju...

Koliko često se ti vidiš sa svojim frendicama?

Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

Dečki preuveličavaju, a cure umanjuju broj – znate li s koliko partnera prosječno spavamo?

Ponekad nas nerviraju i često ne razumiju, ali su naši spasitelji – mogu li dečki curama ostati samo frendovi?

WTF Stvari koje cure stalno rade, a dečki ih nikad neće razumijeti

cure izlazak Kava frendice bff društvo

Još vijesti