Slika nije pronađena

Kad nađeš dečka, očito je da želiš svaki trenutak provesti s njime, ali ne moraš to doslovno i raditi! Sigurni smo da si imala život i prije njega, pa zašto se on ne bi nastavio?

Često se dogodi da cure (ali i dečki) zaborave na sve osobe s kojima su se družili prije početka veze, od prijatelja i prijateljica, pa čak i do obitelji. Sjeti se samo tko je bio uz tebe kada nisi imala svog dečka, tko ti je bio rame za plakanje i potpora, ali i osoba koja ti je uljepšavala dane.

Ako ne želiš biti jedna od takvih cura, qli jednostavno ne znaš kako izbalansirati sve, donosimo ti par savjeta!

1. Odvoji dane za sebe i za svoje prijateljice
Sigurno ima neki dan u tjednu kad ste ti i tvoje frendice slobodne u isto vrijeme. Nemoj i u to vrijeme ići negdje s dečkom, radije iskoristi to vrijeme za druškanje s frendicama!

via GIPHY


2. Nemoj odustajati od svojih hobija
Cure kao cure, rijetko kuda idu same, pa tako sve imamo društvo čak i za odlazak u tereranu! Vrijeme koje ste i prije same veze imale 'određeno' za vaše druženje, sačuvaj. Nemoj i u tim trenucima dogovarati dejtove s dečkom!

via GIPHY


3. Stavi prijateljice kao prioritet!
Znaš kako se kaže, sve se može kad se hoće. Nekad se samo treba malo potruditi, a u ovom slučaju, taj trud nije veliki - preskoči tu i tamo dejt s dečkom i okupi cure za girl's night out!

via GIPHY


4. Budi tu za svoje prijateljice
Ako te prijateljice zovu jer im trebaš, nemoj ih nikad odbiti. One su bile tu za tebe i sjeti se toga. Budi i ti za njih ovdje, tko zna kad će tebi ponovno zatrebati utjeha!

via GIPHY


Nadamo se da smo ti barem donekle pomogli i podsvijestili ti tvoj problem. Ako pak prepoznaješ svoju frendicu u ovome, pošalji joj 'suptilnu' poruku!

Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

Hodaš s dečkom iz razreda/škole i planirate se voljeti do kraja života - prednosti i mane takve veze

Dvije bff i jedan dečko – slavna prijateljstva koja nisu pukla zbog ljubavi

Greška koju rade mnoge cure u vezi – razlozi zašto ti dečko ne bi trebao biti najbolji prijatelj

dečko bff frendice