Slika nije pronađena

Mislila si da sada sve nevolje prestaju, no baš i nije tako. Koliko god ti željela da nije tako, stalo ti je do toga što tvoje frendice misle o njemu, a on im, blago rečeno, nije najdraža osoba na svijetu. Naravno, prijateljice ti nikad neće zabraniti da budeš s nekim, niti ćeš ti prekinuti s njim jer im se on ne sviđa, ali svakako bi ti bilo draže kada biste se mogli svi skupa družiti.

Ako misliš da ima šanse za neko skorije 'pomirenje' (iako nije nikada niti došlo do konkretne svađe) između tvojih BFF i tvojeg dragog, možda ti možemo barem malo pomoći!

1. Upoznaj ih

Čim ti se dečko toliko sviđa, vrlo je vjerojatno da dečko nije loš. Neki ljudi se jednostavno ne snalaze dobro u novom okruženju, pa ako si ga i upoznala s curkama, vjerojatno je ispalo prečudno i njihovo se mišljenje o njemu nije nimalo promijenilo. Probaj organizirati neko 'ozbiljnije' druženje, gdje će se on osjećati dovoljno ugodno da im može pokazati koliko je kul osoba!

via GIPHY


2. Podsjeti prijateljice koliko ti je stalo do njega

Kada ti je stalo puno do bilo čega, tvoje prijateljice to skuže i počnu uvažavati: radilo se o tvojem hobiju, omiljenoj boji ili dečku. Možda misle da se rade o nekoj prolaznoj stvari, no ako misliš da to nije slučaj, samo im objasni kako se zaista osjećaš!

via GIPHY


3. Priznaj im da te njihovo zanovijetanje smeta

Ako se svaka vaša zajednička kava završi tako da one pričaju kako je on loša osoba, pogrešan za tebe, ili slične stvari, vrijeme je da se zauzmeš za sebe! Jasno i glasno im reci da više nećeš tolerirati njihovo konstantno žaljenje, pogotovo jer si ti ta koja je s njime, a ne on. Koliko god ne htjela morati birati između frendica i dečka, one te stalno stavljaju u tu poziciju!

via GIPHY


4. Razmisli malo o tome što ti frendice govore

Ponekad, naši prijatelji jer su objektivni, vide stvari jasnije nego mi sami. Možda su ipak oni ti koji nisu objektivni, ali ako malo ozbiljnije sagledaš stvari, lako ćeš zaključiti tko je u pravu: ti ili one. Nakon što dobro porazmisliš o svemu što su ti rekle, sjedni se s njima i popričaj, te im reci kako si dobro razmislila o svemu te došla do xy zaključka. A sada je vrijeme da prestanu sa svojim pričama te da budu sretne zbog tebe, kao što bi i ti bila sretna zbog njih!

via GIPHY


Neke osobe znaju biti zaista tvrdoglave, pa je moguće da će ti trebati i više od ovoga da ih uvjeriš da su u krivu. Možeš pokušavati, ali s nekim osobama jednostavno ne ide. Ne treba ti negativna energija koju negativne misli donose, pa je možda najbolje da se vremenom udaljiš od njih! U svakom slučaju nemoj biti brzopleta nego uvijek pokušavaj riješiti problem kroz razgovor, pogotovo jer su one bile tu kada njega još nije bilo!

Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

KVIZ: Prekid ili ljubav zauvijek – saznaj kakva budućnost čeka vašu vezu

DEČKI I DOPKANJE Što piše VS što zapravo misli – dešifriramo vam njihove poruke

Ovo je pet sigurnih znakova da se volite – psihologija dokazuje!

ljubav dečko savjet bff frendice

Još vijesti