Slika nije pronađena
Ove BFF curke stvarno su dokazale da se uz dobru frendicu može postići baš sve.

Koliko curki koje poznaješ možeš nazvati svojim pravim prijateljicama? E, pa ove cure dokazale su da prijateljstvo ne treba uzimati zdravo za gotovo, truditi se i raditi na njemu - kako ga ne bi izgubile.

via GIPHY


Upravo one bi trebale biti naša inspiracija - najbolje frendice u dobru i zlu. Evo koje smo curke iz naših omiljenih serija izdvojile kao prave 'friendship goals'.

Rachel i Monica (Prijatelji)
One su najbolje frendice još iz osnovne škole, a zajedno stvarno dijele i dobro i zlo. Rachel i Monica stvarno su nam dokazale što znači imati pravu prijateljicu, i kako ju zadržati. Od nijih bismo mogle mnogo naučiti, a pogotovo to da, bez obzira na to što se svi s godinama mijenjamo, pravo prijateljstvo iz djetinjstva svejedno vrijedi sačuvati.

via GIPHY


Serena i Blair (Tračerica)
Curke iz 'Tračerice' stvarno su po mnogočemu posebne, i baš zato su odmah osvojile naša srca. Serena i Blair frendice su koje svima nama mogu biti istinska inspiracija. Dokazale su nam da se frendice s vremena na vrijeme posvađaju, i da je to sasvim okej, ali da ih na kraju NIŠTA, pa čak ni dečki ne mogu razdvojiti.

via GIPHY


Lily i Robin (Kako sam upoznao vašu majku)
Presimpa frendice koje su uz to urnebesno smiješne i duhovite. Lily i Robin upoznale su se kad je Robin prohodala s Tedom, najboljim frendom od Lily i odmah postale prave frendice. Ostalo je povijest...

via GIPHY


Betty i Veronica (Riverdale)
Naša omiljena tinejdžerska serija koju ovih dana pratimo 'kao lude' ima curke koje su, ni manje ni više, nego prave BFF. Betty i Veronica upoznale su se u srednjoj školi, a njihovo prijateljstvo nisu uspjeli poljuljati ni dečki ni zločeste cure iz škole. One su stvarno 'friendship goals'.

via GIPHY


Brooke i Peyton (One Tree Hill)
Ne znamo jesi li ikad gledala ovu legendarnu seriju, ali Brooke i Peyton stvarno su bile prave frendice. Iako su u svom prijateljstvu imale mnogo uspona i padova, sve su to uspjele prebroditi te ostati jedna drugoj potpora i snaga. Nije li to pravo prijateljstvo kakvo bismo sve željele?

via GIPHY


Od curki iz naših najdražih serija stvarno bismo mogle mnogo toga naučiti - a najviše što znači biti prava frendica.


Foto: Facebook/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

'Friendship rules' - ovo su stvari koje nikad ne smiješ napraviti svojoj frendici

BFF za poželjeti ili ipak ne? Ovo je šest znakova koji pokazuju kakva si zapravo frendica

BFF ili ipak ne? Evo kako prepoznati da tvoje frendice loše utječu na tebe

prijateljstvo frendice bff

Još vijesti