Slika nije pronađena

Ovo je jedna od boljih odluka koje možeš donijeti zato što ju možeš realizirati uz malo (više) truda. Donosimo ti popis od sedam koraka do uspjeha.

1. Slavite lijepe trenutke zajedno – kada se jednoj od vas dogodi neka dobra stvar u životu, proslavite ju zajedno. Time ćeš frendici dati do znanja koliko ti znači...

via GIPHY


2. Oformi grupni chat u kojem će biti cijela ekipa

– tako ćeš stalno biti u toku sa životima tebi bitnih ljudi. Iskoristi te prednosti koje je donijelo digitalno doba – jer je komunikacija s ekipom i frendovima vrh!

via GIPHY


3. Budi zahvalna što je dio tvojeg života i to joj javno pokaži – podsjeti sve svoje prijatelje koliko ti znače – zagrli ih, izgovori lijepu riječ... neka se osjećaju posebno!4. Prestani imati velika očekivanja, ali i ograničenja
– nemoj suditi drugim ljudima i procjenjivati na temelju prvog dojma. Drugi će htjeti biti tvoji prijatelji čim uvide da si otvorenog uma i srca. Svojim prijateljima nemoj zamjerati sitnice i nemoj pokretati svađe.5. Neka tvoja komunikacija bude izbalansirana – i u načinu i u trajanju. Nitko ne voli histerične ljude, one od kojih ne znaš što očekivati ni one koji su stalno u depri. Jednako tako ne volimo baš one kojima treba 100 godina da odgovore na poruku. Trudi se da tvoja komunikacija s frendicama bude normalna i nemoj ih pustiti da čekaju bespotrebno. 

via GIPHY


6. Nauči slušati

– što više slušaš probleme svojih prijateljica, one će više cijeniti tvoje mišljenje. BFFice se moraju pozorno slušati, to je osnova svakog odnosa (pa i onog ljubavnog).

via GIPHY


7. Uvijek joj pruži pomoć u nevolji

– bilo da se radi o problemu s učenjem, u ljubavi, kod kuće ili nekom drugom, uvijek budi tu za svoje prijatelje. Osim što će ti prijatelji uslugu sigurno vratiti uslugom, vaše prijateljstvo time će se osnažiti.

via GIPHY


Foto: Unsplash/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

Postani najbolja frendica na svijetu – stvari koje bi trebala napraviti za BFF

Imaš novu najbolju frendicu? 4 glavne pogreške koje ne smiješ napraviti

Jedan od veliki problema za bff – što kad se tebi i frendici sviđa isti frajer?

prijatelji odluke bff novogodišnja odluka savjeti frendica